Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της κοινότητας Ποδοχωρίου στην Καβάλα, για τον θάνατο μιας 68χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή την περασμένη Παρασκευή  έξω από το πομνιοστάσιό της.

Την ώρα που οι αστυνομικές αρχές εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν το γεγονός ως εγκληματική ενέργεια, πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να δέχθηκε επίθεση από κάποιο ζώο.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, η δεύτερη αυτοψία του ιατροδικαστή Θράκης, ερευνά το ενδεχόμενο ο θάνατος της γυναίκας να προκλήθηκε από χτυπήματα ενός κριαριού που η άτυχη γυναίκα είχε στο μαντρί της.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, αν και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν έχει αποκλειστεί, ελήφθησαν δείγματα και από το ζώο, για να ερευνηθεί εάν εμπλέκεται στο θάνατο της γυναίκας.

Όπως είπε ο ιατροδικαστής, για την ώρα ασφαλές συμπέρασμα δεν μπορεί να υπάρξει, ωστόσο, εξετάζεται ως πιθανό σενάριο η γυναίκα να κατέληξε από χτυπήματα του κριαριού το οποίο είναι μεγαλόσωμο και ζυγίζει 70 κιλά, ενώ η άτυχη ηλικιωμένη ήταν μικροκαμωμένη.

Σημειώνεται πως η 68χρονη έφερε κατάγματα στα πλευρά και ρήξη πνεύμονα και σπλήνας, ενώ ο θάνατος της επήλθε από εσωτερική αιμορραγία.

Την ίδια στιγμή, το ζώο χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα επιθετικό καθώς για να καταφέρουν να πάρουν δείγμα DNA το κρατούσαν πέντε άτομα.