Τις πόρτες του ανακριτή θα περάσει την Τετάρτη ο 46χρονος που μαχαίρωσε εν ψυχρώ έναν 52χρονο πατέρα δυο παιδιών, όταν του έκανε παρατήρηση επειδή ούρησε στο συντριβάνι της πλατείας 28ης Οκτωβρίου στο Αγρίνιο

Υπενθυμίζεται ότι ο δράστης οδηγήθηκε τη Δευτέρα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση με δόλο, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Όπως έγινε γνωστό, ο 46χρονος έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές, καθώς έχει κατηγορηθεί για μεταφορά και διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών, αθλητική βία, κλοπές και άλλα αδικήματα. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιτέθηκε πισώπλατα στον άτυχο 52χρονο που καθόταν μαζί με την παρέα του έξω από μια καφετέρια και του κατάφερε δύο μαχαιριές.

Ο δράστης συνελήφθη λίγο μετά την επίθεση από αστυνομικούς της Ασφάλειας που έσπευσαν στο σημείο και στην κατοχή του βρέθηκε το  μαχαίρι των 15 εκατοστών, ενώ στο σπίτι του βρέθηκαν 6,1 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και ένας πλαστικός τρίφτης, με αποτέλεσμα στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει να προστεθεί και αυτή της κατοχής ναρκωτικών.

Ο 52χρονος τραυματίας που διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Αγρινίου, εισήχθη εσπευσμένα στο χειρουργείο όπου υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αποκατάσταση των τραυμάτων που έφερε στον πνεύμονα και παρέμεινε για νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή, ωστόσο έχει αποφευχθεί ο κίνδυνος για την ζωή του.