Παραδόθηκε στις Αρχές και ο τρίτος δράστης του αιματηρού περιστατικού στο Ηράκλειο βάζοντας τέλος στο ανθρωποκυνηγητό που είχαν εξαπολύσει οι άνδρες της Αστυνομίας. Πρόκειται για τον 29χρονο αδελφό ενός εκ των δύο συλληφθέντων που χθες το απόγευμα εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου παρουσία των δικηγόρων του. Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη σύλληψη, του 27χρονου, έγινε σε κλινική του Ηρακλείου καθώς έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ λίγο αργότερα συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης. Ο τραυματίας που δέχτηκε τις σφαίρες στην κοιλιακή χώρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος σε σταθερή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ. Υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση κολεκτομής και η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με το διοικητή του νοσοκομείου, Γιώργο Χαλκιαδάκη, εξελίσσεται ομαλά.

«Η κατάστασή του είναι σταθερή μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε και είμαστε αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του», δήλωσε στο cretapost, ο κ. Χαλκιαδάκης. Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Τετάρτης όταν ο 37χρονος βρισκόταν σε ταβέρνα της περιοχής μαζί με τη σύζυγό του και τα δύο ανήλικα παιδιά τους. Δράστες και θύμα φαίνεται να είχαν κτηματικές διαφορές. Μετά από έναν έντονο καβγά, έβγαλαν τα όπλα και άνοιξαν πυρ με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του 37χρονου και τον ελαφρύ τραυματισμό της συζύγου του στο χέρι. Από θαύμα δεν τραυματίστηκαν τα παιδιά και άλλοι θαμώνες του καταστήματος.

Μετά τους πυροβολισμούς, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, ενώ στην ταβέρνα επικράτησε πανικός. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. Οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση έχουν στα χέρια τους βίντεο ντοκουμέντο από το αιματηρό επεισόδιο.