Τα κέρδη που ονειρεύτηκαν δεν ήρθαν ποτέ για όσους στοιχημάτισαν είτε για τον νικητή των εκλογών είτε για τα ποσοστά των κομμάτων. Οι κάλπες τρέλαναν και το στοίχημα, με τους κυνηγούς του κέρδους να απογοητεύονται σε αρκετές περιπτώσεις από την απρόσμενα μεγάλη νίκη της Ν.Δ. και το εκλογικό αποτέλεσμα που ροκάνισε τα κέρδη τους.

Τι πήγε στραβά; Τι δεν πρόβλεψαν σωστά όσοι στοιχημάτισαν; Οι betαράδες θα μας αποκαλύψουν τα μυστικά του εκλογικού στοιχηματισμού για να έχουν οι παίκτες στη φαρέτρα τους το «στέρνη μου γνώση» και να πάνε ταμείο την επόμενη φορά.

Στο ερώτημα που χάθηκαν τα πιο πολλά λεφτά, προσπαθεί να απαντήσει ρεπορτάζ του mega, αλλά και να αντλήσει μυστικά. Το δικό τους ενδιαφέρον έχουν και οι αποδόσεις για το πόσα κόμματα θα έμπαιναν στη Βουλή. Οι στοιχηματικές έβλεπαν 6 κόμματα στη Βουλή, όμως το ΜέΡΑ25 έμεινε εκτός.

 Εξακομματική Βουλή «έβλεπαν» οι στοιχηματικές

 Απόδοση μόλις 1.12 έδινε η εξακομματική Βουλή που θεωρούνταν «σίγουρη».

Η έρευνα στο διαδίκτυο δείχνει πως:

ΝΔ:

Στοιχηματικές:        Νίκη με over 34,25%  ή under 34,25%

Κάλπη:                       40,79%

ΣΥΡΙΖΑ:

Στοιχηματικές:         Over ή under 30,5%

Κάλπη:                       20,07%

Μακριά έπεσαν οι στοιχηματικές και στην αποχή, με τις αποδόσεις τους να είναι κλειδωμένες στο πάνω από 40%, αλλά η αποχή έκλεισε στο 39,06%.

Πρακτικά οι στοιχηματικές έβλεπαν νίκη με πάνω από 34,25% ως το πιθανότερο σενάριο αλλά και ντέρμπι με τον ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό και εκτοξευόταν η απόδοση στο σενάριο που ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπιανε κάτω από 30,5%.

 Έτσι όσοι επιχείρησαν να ψάξουν το σιγουράκι, κατέληξαν στον κουβά με μεγάλα ποσά να χάνονται.