Το φως της δημοσιότητας βλέπουν νέα στοιχεία που αφορούν την άγρια δολοφονία 50χρονης γυναίκας στη Βαρβάκειο αγορά.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή με τουλάχιστον πέντε μαχαιριές σε λαιμό και σώμα. Η ταυτότητά της παραμένει ακόμη άγνωστη καθώς δε βρέθηκαν πάνω της προσωπικά αντικείμενα.

Ωστόσο, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star βρέθηκε στο χέρι της γυναίκας λουράκι τσάντας χωρίς να υπάρχει τσάντα… στοιχείο που δείχνει ληστεία!

Υπενθυμίζεται ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως ένας τοξικοεξαρτημένος την εντόπισε νεκρή γύρω στις 11:30 το πρωί και στη συνέχεια ενημέρωσε την δημοτική αστυνομία. Η δημοτική αστυνομία με τη σειρά της ενημέρωσε την ασφάλεια και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του ανθρωποκτονιών που απέκλεισε την περιοχή.

Το σημείο όπου φαίνεται να διαπράχθηκε το έγκλημα είναι στέκι τοξικομανών. «Ίσως προσπάθησαν να της πάρουν την τσάντα, δεν τα κατάφεραν και τη σκότωσαν» είπε στο Star ιδιοκτήτρια καταστήματος κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε δολοφονημένη η 50χρονη.

«Κάνουμε τον σταυρό μας όταν φεύγουμε από δω, ότι φύγαμε όρθιοι» ανέφερε, ακόμα, ιδιοκτήτης καταστήματος στην πλατεία απέναντι από τη Βαρβάκειο.