Ο πατέρας της δολοφονημένης από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, Καρολάιν Κράουτς, δεν επέστρεψε στις Φιλιππίνες μαζί με τη σύζυγό του, Σουζάνα, και τη μικρή Λυδία, αλλά παρέμεινε στην Ελλάδα.

Παρά το πωλητήριο που έβαλε η οικογένεια της Καρολάιν στο σπίτι στην Αλόννησο, ο άνδρας δεν ακολούθησε την οικογένειά του στις Φιλιππίνες. Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο πατέρας της Καρολάιν βρίσκεται στην Ελλάδα και φιλοξενείται σε οίκο ευγηρίας. Ο ίδιος αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που τον δυσκολεύει στις μετακινήσεις και γι’ αυτό προτίμησε να μην ταξιδέψει στις Φιλιππίνες, ενώ έχει καθημερινή τηλεφωνική επαφή τόσο με τη σύζυγό του, Σουζάνα, όσο και με τη μικρή Λυδία.

Ο άνδρας ενημερώνεται συνεχώς για τις εξελίξεις σχετικά με τη δίκη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου για τη δολοφονία της κόρης του, ενώ, σύμφωνα με τις πληροφορίες, έχει επιλέξει να ζει απομονωμένος στον οίκο ευγηρίας και να μην έχει επαφές με τους υπόλοιπους φιλοξενούμενους. Οι μόνοι που τον επισκέπτονται δύο φορές την εβδομάδα είναι φίλοι του από την Αλόννησο και από άλλες περιοχές της Ελλάδας.