Η επίμονη έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη για τη συμμορία που απήγαγε και εξαφάνισε τον Μάριο Παπαγεωργίου μετράει κάποια χρόνια. Ένα από τα μέλη της ασύλληπτης μέχρι πρότινος πρώτης ομάδας τα μπέρδευε την ώρα της επικοινωνίας που είχαν και οι απαντήσεις του προκαλούσαν ερωτηματικά.

Προσποιούταν ότι είχε λυπηθεί για τον χαμό του Μάριου και για την Βαρβάρα, που τόσα χρόνια δεν μπορεί να ανάψει ένα κερί στον μοναχογιό της.

Τι έλεγε μέλος της ομάδας στην Αγγελική Νικολούλη

«Χαρά στο κουράγιο σας που βοηθάτε και μπορείτε να κάνετε τα πάντα. Λυπάμαι πραγματικά γι ‘ αυτό το παιδάκι που αγωνιά η μάνα του να του ανάψει ένα κεράκι. Παναγιά μου μακάρι να βγει κάποιος να πει τι του έκανε και να τον βρει η μάνα του για να του ανάψει ένα καντηλάκι», είπε και όταν η Αγγελική Νικολούλη τον ενημέρωσε πως θα ακολουθήσουν διώξεις και θα κληθεί να απολογηθεί για κακουργήματα, άλλαξε τελείως ο τόνος της φωνής του: «Γιατί τα βάζουν μαζί μου δεν μπορώ να καταλάβω. Δεν έχω πειράξει ούτε μυρμήγκι. Ήμουν στη Λευκάδα προτού γίνουν αυτά».

Στην επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου ότι εκείνο το βράδυ της απαγωγής και δολοφονίας είχαν πει ότι ήταν μαζί τους και ήταν τρεις, προσπάθησε να αλλάξει τις ημέρες που έφυγε για το νησί. «Με είχε πάρει και τηλέφωνο η σύζυγος του …. (εγκεφάλου) και υπάρχει η συνομιλία. Είχε πει, εσείς είστε στη Λευκάδα κι εμείς τρέχουμε;». Μόνο που αυτή η συνομιλία έγινε μέρες μετά. 

Υποστήριξε ότι γνωρίστηκε με τον εγκέφαλο, όταν έμπλεξε με την εταιρία αυτοκινήτων. «Αυτόν μου τον είχε γνωρίσει ο …. (διευθυντής) , ότι ήταν κάτι στην CIA, ήταν ένας μεγάλος στρατηγός. Αποδείχθηκε ποιος ήταν ο απατεώνας. Αυτόν τον… και συγγνώμη που μιλάω έτσι. Ο ηλίθιος. Δε ξέρω τι έχει παιχτεί με αυτόν τον αλήτη».