Σε μία σύλληψη ενός 57χρονου άνδρα προχώρησε εχτές (8/5) η Αστυνομία, ο οποίος βρισκόταν στις κερκίδες του κολυμβητηρίου Μεταμόρφωσης και φέρεται να φωτογράφιζε τις νεαρές αθλήτριες την ώρα που αυτές αγωνίζονταν.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Νόνη Δούνια, η οποία υπήρξε μάρτυρας στο περιστατικό, μίλησε στα parapolitika.gr για το τι ακριβώς εκτυλίχθηκε όταν ο συγκεκριμένος άνδρας έγινε αντιληπτός από τους γονείς των παιδιών που βρίσκονταν εκείνη τη στιγμή στις κερκίδες.

Όπως ανέφερε η βουλευτής της Ν.Δ., ο άνδρας έγινε αντιληπτός από ένα έφηβο παιδί, το οποίο ενημέρωσε άμεσα την μητέρα του.

«Οι γονείς που βρισκόμασταν στις κερκίδες γνωριζόμασταν λίγο-πολύ μεταξύ μας. Κάποια στιγμή ο αδελφός μιας αθλήτριας εντόπισε μια ύποπτη κίνηση του συγκεκριμένου ανθρώπου, τον οποίον δεν γνωρίζαμε, και άμεσα ενημέρωσε τη μητέρα του», είπε η κυρία Δούνια.

Στη συνέχεια η βουλευτής περιγράφει ότι η μητέρα του συγκεκριμένου παιδιού πλησίασε τον άγνωστο άνδρα ζητώντας του τον λόγο.

«Η μητέρα του παιδιού έδρασε ακαριαία. Πήγε και τον ρώτησε για ποιον λόγο βρίσκεται εκεί και αν είναι γονέας. Αμέσως μετά έσπευσε και ένας πατέρας μιας άλλης αθλήτριας», σημείωσε η βουλευτής.

Και συνέχισε: «Ο άνθρωπος αυτός παρέμεινε ψύχραιμος και δεν απαντούσε, ούτε και δικαιολογείτο. Στο μεσοδιάστημα είχε κληθεί η Αστυνομία, η οποία έφτασε άμεσα. Οι αστυνομικοί τού ζήτησαν τα στοιχεία του και, επειδή δεν είχε την ταυτότητα μαζί του, τον πήγαν στο τμήμα για εξακρίβωση. Εκεί διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του τις κάμερες, τις οποίες τις είχε κρύψει και περιείχαν υλικό από τα παιδιά μας».

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως ο συγκεκριμένος άνδρας είχε πάνω του τρεις φωτογραφικές μηχανές και δύο βιντεοκάμερες. Επίσης, ύστερα από έρευνα που διεξήγαγαν στο σπίτι του, στην περιοχή του Ζωγράφου, εντόπισαν και κατάσχεσαν 4 ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 3 βιντεοκάμερες, 17 κάρτες μνήμης, ένα κινητό τηλέφωνο και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές (tablets).