«Μη μου τρυπάτε την καρδιά, δεν μπορεί να με βοηθήσει κανείς», λέει με τρεμάμενη φωνή ο πατέρας της 12χρονης που το μεσημέρι της Δευτέρας 8/05 παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της στην Καλλιθέα.

«Δεν ακούστηκε φρενάρισμα. Βγήκα έξω από τα κλάματα και τα ουρλιαχτά ενός κοριτσιού που ήταν μαζί με τη 12χρονη, και το κοριτσάκι ήταν σοκαρισμένο. Κάποιοι φώναζαν ότι το παιδί πέθανε, αλλά το κοριτσάκι ήταν ζωντανό. Προσπαθούσε να κουνηθεί, αλλά δεν μπορούσε. Το ΕΚΑΒ ήρθε πολύ γρήγορα και προσπάθησαν να απομακρύνουν το κοριτσάκι που ούρλιαζε, ενώ παράλληλα έδιναν και τις πρώτες βοήθειες στη 12χρονη.

Απ' ό,τι καταλάβαμε, η 12χρονη δεν πέρασε από τη διάβαση, αλλά λίγα μέτρα πιο κάτω, ανέβηκε πάνω στο διάζωμα και προσπάθησε να περάσει απέναντι τον δρόμο. Τότε προφανώς ερχόταν το αμάξι, στην κάθοδο της Θησέως, και την παρέσυρε», σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα.

Ο 32χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη και υποβλήθηκε σε σχετικές εξετάσεις, ώστε να διαπιστωθεί αν τη στιγμή του δυστυχήματος βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ ή άλλων ουσιών.

Αργότερα, έγινε γνωστό ότι το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό.

*Πληροφορίες: protothema.gr