Ένας πραγματικός εφιάλτης είχε γίνει για τους κατοίκους της βορειοανατολικής Αττικής η συμμορία Ρομά που είχε διαπράξει συνολικά πάνω από 40 διαρρήξεις σε σπίτια.

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην εξάρθρωση του κυκλώματος ληστών που είχε ρημάξει τον τελευταίο καιρό τα βόρεια προάστια της Αττικής.

Το Mega παρουσίασε κατά τη διάρκεια της εκπομπής Live News βίντεο-ντοκουμέντο από τις ληστείες που διέπρατταν τα μέλη της συμμορίας, τα οποία, μάλιστα, χρησιμοποιούσαν πολυτελή αυτοκίνητα κατά τη διάρκεια της δράσης τους.

Συνελήφθησαν έπειτα από πολύμηνη έρευνα

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού, μέσα σε 12 μήνες είχαν διαπράξει περισσότερες από 40 διαρρήξεις σπιτιών. Συγκεκριμένα, ύστερα από πολύμηνη έρευνα, συνελήφθησαν τέσσερα μέλη της οργάνωσης -ανάμεσά τους και ο αρχηγός- και εξιχνιάστηκαν συνολικά 42 κλοπές σε σπίτια και εταιρείες, εκ των οποίων 14 σε απόπειρα, καθώς και πέντε κλοπές πινακίδων κυκλοφορίας, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σπείρα βοηθούσε κι ένας αστυνομικός που υπηρετούσε σε τμήμα της Δυτικής Αττικής, ο οποίος «προμήθευε» τη συμμορία με ζωτικής σημασίας πληροφορίες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Δείτε βίντεο