Χωρίς αφορμή, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού στη μέση του δρόμου. Ο λόγος για τον γνωστό ηθοποιό Δημήτρη Τοπαλίδη, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο με αιματώματα σε πάγκρεας και συκώτι.

Ο ηθοποιός, ο οποίος υποδύεται τον αστυνομικό διευθυντή στο επιτυχημένο σήριαλ «Μαύρο Ρόδο» και συμμετέχει στη σειρά «Έρωτας φυγάς», έπεσε θύμα επίθεσης από δύο άνδρες, εργαζόμενους σε μεταφορική εταιρεία, τη Μεγάλη Τρίτη και μόλις λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του.

Πώς ξεκίνησαν όλα

«Eπέστρεφα στο σπίτι μου και λίγα μέτρα μακριά ένα μεγάλο φορτηγό είχε κλείσει τον δρόμο. Δεν είχαν τοποθετήσει ούτε κώνο ούτε κάποια κορδέλα που να προειδοποιεί τους οδηγούς για τη φορτοεκφόρτωση. Προσπάθησα να βρω κάποια άκρη μπας και φύγω, αλλά τίποτα, παρέμενα για ώρα ακινητοποιημένος», ανέφερε.

«Με κλοτσούσαν σαν τον Ζακ Κωστόπουλο»

Από εκείνη τη στιγμή, μια καθημερινή αναποδιά μετατράπηκε σε εφιάλτη: «Πατούσα κόρνα, καμία ανταπόκριση. Για πάνω από δέκα λεπτά κανένας δεν νοιαζόταν για το τι συμβαίνει. Τελικά βγήκα από το αυτοκίνητό μου, πλησίασα το φορτηγό και μόλις είδα το τζάμι του οδηγού κατεβασμένο, πάτησα κόρνα, ώστε να αναγνωρίσουν πως κάτι συμβαίνει και πρέπει να βιαστούν. Καμία ανταπόκριση πάλι, με αποτέλεσμα να πατήσω κόρνα από το φορτηγό και δεύτερη φορά λίγη ώρα αργότερα. Ύστερα από λίγο εμφανίστηκαν δύο τύποι κοντά στα 30 που, αντί να ζητήσουν ένα συγγνώμη για την καθυστέρηση, άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν. Με πιάνουν, με πετάνε κάτω και αρχίζουν να με κλοτσούν σε όλο το σώμα, κάτι σαν τον Ζακ Κωστόπουλο. Μόλις κατάφερα να τους ξεφύγω, μπήκα μέσα στο αυτοκίνητό μου και κάλεσα την Αστυνομία».

Μήνυση

Ο ηθοποιός και οι δύο μεταφορείς κατέληξαν στον Α.Τ. Νέας Σμύρνης. Ο Δημήτρης Τοπαλίδης δήλωσε ότι θα προχωρήσει σε μήνυση, ενώ θα ζητήσει και ιατροδικαστική γνωμάτευση, καθώς στο νοσοκομείο όπου πήγε μόνος του το απόγευμα της ίδιας ημέρας διαπιστώθηκε ότι έχει τρία αιματώματα στο πάγκρεας και το συκώτι.

Δημοσιεύθηκε στην «Απογευματινή» στις 21 Απριλίου 2023