Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ο ηθοποιός Δημήτρης Τοπαλίδης που παίζει στο «Μαύρο Ρόδο».  Όλα ξεκίνησαν όταν κατά την επιστροφή του στο σπίτι του, ένα φορτηγό «έκλεινε» το δρόμο του. Το φορτηγό ήταν, όπως περιέγραψε «παρκαρισμένο όσο πιο αριστερά γινόταν, αλλά δεν χώραγε να περάσει άλλο αυτοκίνητο. Δεν είχαν βάλει ούτε κορίνα, ούτε κάποια ταινία, τίποτα».

Ο ηθοποιός κόρναρε, περίμενε αλλά δεν εμφανίστηκε κανείς και κατέβηκε από το αυτοκίνητό του για να πάει να δει. Το παράθυρο του φορτηγού ήταν ανοιχτό, κόρναρε μήπως αναγνωρίσει κάποιος τον ήχο αλλά τίποτα.

Τη δεύτερη φορά που επέστρεψε στο αμάξι του, είδε να κατευθύνονται στο μέρος του δυο νεαροί βρίζοντας και φωνάζοντας. «Αυτό που τους είπα εγώ είναι, “μιλάτε κιόλας αντί να ζητήσετε μια συγγνώμη και να πάρετε το αυτοκίνητο να φύγετε;”». Η συνέχεια ήταν να τον χτυπήσουν χωρίς εκείνος να προλάβει να αντιδράσει.

Ο Δημήτρης Τοπαλίδης κάλεσε την αστυνομία ενώ πήγε και στο νοσοκομείο γιατί ήταν χτυπημένος. Έχει αιματώματα στο συκώτι και έντονους πόνους στα πλευρά με αποτέλεσμα να μη μπορεί καν να ντυθεί, ενώ στο πόδι του έχει μελανιές που καλύπτει όλη την επιφάνεια της γάμπας έως τον αστράγαλο.