Τις φρικιαστικές στιγμές που φέρεται να έζησε το 6χρονο κορίτσι από το Πέραμα στα χέρια του 43χρονου Ιρακινού περιγράφει η μητέρα του, η οποία καταγγέλλει πως είδε με τα μάτια της τον αλλοδαπό να θωπεύει την ανήλικη στα γεννητικά της όργανα.

«Είχα πάει για καφέ στο πλυντήριο αυτοκινήτων που δούλευε, όπως κάθε μέρα, γιατί κάναμε πολλή παρέα. Κάποια στιγμή, του ζήτησα να θερμομετρήσει το παιδί μήπως είχε πυρετό γιατί ήταν άρρωστη 4 ημέρες. Χρονομέτρησα δύο λεπτά, μπήκα στην αποθήκη και είδα ότι την ακουμπούσε στα γεννητικά της όργανα. Εξωτερικά, πάνω από τα ρούχα», δήλωσε στο protothema.gr η μητέρα της 6χρονης και εξήγησε γιατί δεν έκανε κάποια κίνηση για να σταματήσει τον 43χρονο.

«Το είδα με τα μάτια μου, αλλά δεν είπα κάτι γιατί φοβήθηκα. Είχε ένα όπλο στο συρτάρι, το είδα και φοβήθηκα. Το μόνο που του είπα ήταν "Άγγελε, παίρνω το παιδί και φεύγω". Το παιδί είχε κλειστά τα μάτια και δεν μίλαγε. Έτσι κάνει όταν είναι τρομοκρατημένο», σημείωσε ακόμη η 28χρονη.

Ωστόσο, μόλις επέστρεψαν στο σπίτι τους, η 6χρονη είπε στη μητέρα της πως ο 43χρονος την είχε ακουμπήσει και μέσα από το εσώρουχό της.

«Το παιδί μετά μου είπε ότι την ακούμπησε και εσωτερικά. Στα γεννητικά της όργανα. Μου είπε πως δεν θέλει να τον ξαναδεί. Από τότε πετάγεται στον ύπνο της», συμπλήρωσε ακόμη μιλώντας στο protothema.gr, ενώ επισημαίνει πως η κόρη της εξετάστηκε από ιατροδικαστή και παιδίατρο, οι οποίοι δεν διαπίστωσαν ίχνη βιασμού.