«Της έλεγε να κάνει μπάνιο κι έβλεπε και τη μαμά μου…. Ντρέπομαι πάρα πολύ γι’ αυτό», είπε με λυγμούς η πρώην, πια, σύζυγος του κομμωτή που έβαζε κρυφές κάμερες στο κομμωτήριο, αλλά και στο ίδιο του το σπίτι.

Με δάκρυα στα μάτια και σε κατάσταση σοκ, η σύζυγος του κομμωτή που είχε τοποθετήσει κάμερες στο κομμωτήριο του, στα Βριλήσσια, αλλά και στο σπίτι του, μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο και την εκπομπή “Live News”.

 «Πονάω που ακούω τα παιδιά μου να έχουν μπλέξει σε κάτι τέτοιο. Ζητάω συγγνώμη στην κόρη μου. Είχα πει πως ότι δεν μας σκοτώνει μας κάνει πιο δυνατούς. Προσέξτε τα παιδιά σας. Οι γυναίκες που μεγαλώνουμε μόνες μας, δεν ξέρουμε με ποιους είμαστε», είπε η σύζυγος του κομμωτή που είχε βάλει κάμερες στο μαγαζί και στο σπίτι του. 

Διαβάστε επίσης: Βριλήσσια: Συγκλονισμένη η σύζυγος του κομμωτή που είχε κρυφές κάμερες στις τουαλέτες: ‘’Ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά μου’’ (Βίντεο)

 Ο κομμωτής είχε βάλει κάμερα στον θερμοσίφωνα

Όπως είπε η Αλίσια, δεν γνώριζε για την κρυφή δράση του συζύγου της. Μετά τις ραγδαίες αποκαλύψεις τελικά εντόπισαν και στο σπίτι τους κρυφές κάμερες, συγκεκριμένα στον θερμοσίφωνα και στο καλώδιο της τηλεόρασης.

Η ίδια με τρόμο ανέφερε πως φιλοξενεί τη μητέρα της στο σπίτι της και ο σύζυγός της την προέτρεψε να κάνει μπάνιο.

 «Της έλεγε να κάνει μπάνιο κι έβλεπε και τη μαμά μου…. Ντρέπομαι πάρα πολύ γι’ αυτό», είπε με λυγμούς.