Για τις τραγικές στιγμές που έζησε η 13χρονη μαθήτρια Γυμνασίου, όταν έπεσε θύμα bullying από συνομήλικές της, μίλησε στα parapolitika.gr ο δικηγόρος της οικογένειας της νεαρής, Αθανάσιος Χατζάκος. Σημειώνεται ότι το περιστατικό έλαβε χώρα πριν από περίπου 15 μέρες, όταν η 13χρονη έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ένα κορίτσι που πηγαίνει σε γειτονικό σχολείο από το δικό της. Μάλιστα, το περιστατικό βιντεοσκοπήθηκε και ανέβηκε στο TikTok.

 Ο κ. Χατζάκος στην αρχή ανέφερε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το μικρό κορίτσι έχει πέσει θύμα bullying. «Είναι το δεύτερο περιστατικό που σημειώθηκε, καθώς το κορίτσι είχε πέσει ξανά θύμα σχολικού εκφοβισμού τον Φεβρουάριο», είπε. Και συνέχισε: «Ενημερώσαμε άμεσα τη διευθύντρια του σχολείου που πηγαίνει το κορίτσι για να ληφθούν μέτρα, αλλά δυστυχώς δεν φαίνεται να έγινε τίποτα». Όπως είπε ο νομικός, οι γονείς των παιδιών αυτών μετά το πρώτο περιστατικό ενημερώθηκαν από το σχολείο, αλλά δεν υπήρξαν αποβολές.

 Σε ό,τι έχει να κάνει με το περιστατικό αυτό καθαυτό, ο κ. Χατζάκος είπε: «Μία ομάδα παιδιών, γύρω στα 10 με 12 άτομα, βρήκε τη 13χρονη μέσα σε μια πιτσαρία, την τράβηξε έξω και την πήγε πίσω από το Δημαρχείο του Ευόσμου. Εκεί μια 14χρονη τη χτύπησε. Στο σημείο βρισκόταν επίσης και άλλο ένα κορίτσι, το οποίο τραβούσε βίντεο».

 Μετά από αυτή την περιπέτεια, το μαρτύριο του μικρού κοριτσιού δεν τελείωσε, καθώς ξεκίνησε η διαπόμπευσή της με βίντεο, το οποίο ανέβηκε στο TikTok και στη συνέχεια διαμοιράστηκε στο σχολείο της, σύμφωνα πάντα με τον κ. Χατζάκο. «Το χειρότερο είναι ότι αυτό το βίντεο που ανέβηκε στο TikTok υπάρχει και στα κινητά πολλών παιδιών που βρίσκονται στο ίδιο σχολείο με τη 13χρονη. Είναι μία ξεκάθαρη διαπόμπευση», δήλωσε ο κ. Χατζάκος.

 Τέλος, ο νομικός έκλεισε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα κοιτάξουμε να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δούμε ποιοι ήταν όλοι αυτοί που συμμετείχαν στο περιστατικό».