Υποχρεωτικό «φρένο» φαίνεται πως έβαλε η πανδημία του κορονοϊού στην αρρωστημένη δράση του προπονητή του τάε κβον ντο, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για βιασμούς και ασέλγειες σε βάρος πέντε αθλητριών του.

Ο 44χρονος προπονητής, διαζευγμένος και πατέρας ενός ανήλικου αγοριού, κατηγορείται ότι από το 2009 έως το 2020 βίασε πέντε αθλήτριες, ηλικίας τότε από δώδεκα έως δεκαέξι ετών, ενώ, όπως αποκάλυψαν οι καταγγέλλουσες, συνέχιζε τη δράση του μέχρι και λίγο πριν από τη σύλληψή του. Σύμφωνα με όσα είπαν και σήμαναν συναγερμό στις Αρχές, ο συλληφθείς προπονητής συνέχιζε τις ειδεχθείς πράξεις του ακόμη και σήμερα, με θύμα ένα 15χρονο παιδί. Το γεγονός αυτό επιτάχυνε το έργο των αστυνομικών, που προχώρησαν στη σύλληψή του, ενώ σύντομα αναμένεται και η δημοσιοποίηση των στοιχείων του, προκειμένου να διαπιστωθεί αν και άλλα κορίτσια υπήρξαν θύματά του.

Με τα μέτρα της πανδημίας ο προπονητής υποχρεώθηκε να κλείσει τη σχολή πολεμικών τεχνών στην Ηλιούπολη, σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της οποίας φέρεται να προχωρούσε στις αποτρόπαιες πράξεις του. Εκείνη την περίοδο αναγκάστηκε να εργαστεί σε περιστασιακές δουλειές, ωστόσο με τη λήξη των μέτρων φαίνεται πως συνέχισε τη δράση του. Μάλιστα, έπειτα από έρευνα στο κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή του, διαπιστώθηκε πως ο 44χρονος βιντεοσκοπούσε όσα έκανε στα ανήλικα κορίτσια.

Αρχικά προχώρησαν σε μήνυση εναντίον του για σεξουαλική κακοποίηση τρεις ενήλικες σήμερα γυναίκες, ωστόσο, όπως έγινε γνωστό, δύο γυναίκες που πήγαν ως μάρτυρες να επιβεβαιώσουν όσα είχαν πει οι συναθλήτριές τους, κατήγγειλαν πως είχαν και οι ίδιες βιαστεί από τον ίδιο άνθρωπο.

Ο 44χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για βιασμό κατά συρροή, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών και αναμένεται να απολογηθεί σήμερα, Παρασκευή.

*Δημοσιεύθηκε στην On time στις 24/3/2023.