Την στιγμή που ο προπονητής Τάε Κβον Ντο κρατείται στην ασφάλεια, ως κατηγορούμενος για τον βιασμό ανήλικων αθλητριών, οι πέντε καταγγέλλουσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα σε πιθανά άλλα θύματα του 44χρονου από την Ηλιούπολη.

Πιο αναλυτικά, άνθρωπος από το περιβάλλον των καταγγελλουσών αναφέρει μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1 ότι «τα κορίτσια αναμένουν την απολογία του συγκεκριμένου ανθρώπου, περιμένουν να ακούσουν τι θα ισχυριστεί. Έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στις αστυνομικές και δικαστικές αρχές και επιθυμούν προς το παρόν να διασφαλιστεί η ανωνυμία τους. Είναι δυνατές και αποφασισμένες να δικαιωθούν και να προστατέψουν και άλλα πιθανά θύματα αυτού του ανθρώπου. Η ευχή τους είναι να μην υπάρχουν άλλα θύματά του, στην περίπτωση όμως που υπάρχουν, να μην φοβηθούν και να μιλήσουν».

«Κοιμούνται με μνήμες και ζούνε με αναμνήσεις»

«Αυτά τα παιδιά κοιμούνται με μνήμες και ζούνε με αναμνήσεις. Πήρε αυτή την παιδικότητα τους, πήρε την αθωότητα τους. Τα συγκεκριμένα κορίτσια δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση σε αυτά που λένε, τα οποία θα στηρίξω μέχρι τέλος. Οι κατηγορίες είναι για σεξουαλική κακοποίηση. (Είναι) Ανακουφισμένα, τουλάχιστον δεν φοβούνται μην διαφύγει ή μην τους κάνει κακό» ανέφερε φίλη των καταγγελλουσών, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «σε αυτήν την γυναίκα που ακούσατε, απευθύνθηκαν τα 3 πρώτα κορίτσια, όταν σε μια τυχαία συνάντηση, κοντά στις ημέρες των Χριστουγέννων, τον περασμένο Δεκέμβρη, έμαθαν ότι ήταν θύματα του παλιού προπονητή τους. Ενήλικες πια, απευθύνθηκαν στην γυναίκα αυτή, δρομολόγησαν τις νομικές τους ενέργειες και μέσα από τις μαρτυρικές καταθέσεις εμφανίστηκαν δυο ακόμη πρώην αθλήτριες του προπονητή, οι οποίες τον κατήγγειλαν».

Τόνισε ακόμη η ίδια πως «τα 3 πρώτα κορίτσια εφόσον ανακάλυψε το ένα παιδί το άλλο ότι είχαν την κοινή εμπειρία από  τον ίδιο άνθρωπο αποφάσισαν να μιλήσουν με έναν άνθρωπο που εμπιστεύονται με αυτόν τον τρόπο πληροφορήθηκα εγώ από την αρχή από τα κορίτσια τα ίδια, τα όποια καλούνται μετά από τόσα χρόνια και παρ όλο που έχουν προχωρήσει την ενήλικη πλέον ζωή τους να πρέπει να αντιμετωπίσουνε όλο αυτό το σκοτεινό κομμάτι που προκάλεσε ένας άνθρωπος και να βρουν την δύναμη να τον σταματήσουν και να σταματήσουν τον οποιοδήποτε που εκμεταλλεύεται ανήλικα παιδιά».

Ανοιχτό το ενδεχόμενο και για άλλα θύματα

Ο κ. Ιωάννης Χιωτάκης, προπονητής ταε κβο ντο και φίλος συλληφθέντα είπε πως «τον είδα δει πολλές φορές με κορίτσια στο μηχανάκι, ήταν χαρισματικός να κρύβεται χωρίς να κρύβεται, κυκλοφορούσε ανοιχτά στην Ηλιούπολη με τις αθλήτριές του».

Οι αστυνομικές αρχές έχει ήδη στείλει αίτημα στον εισαγγελέα ώστε να δοθούν τα στοιχεία του 44χρονου στην δημοσιότητα, προκειμένου να διερευνηθεί αν ο προπονητής είχε προχωρήσει σε παρόμοιες πράξεις και σε άλλες ανήλικες αθλήτριες του, είτε στο παρελθόν είτε στο παρόντα χρόνο. Σύμφωνα με τον δικηγόρο των καταγγελλουσών, ήδη ένα ακόμα κορίτσι έχει επικοινωνήσει με τον ίδιο.