Δεν γνώριζαν και δεν άκουσαν τίποτα στο ξενοδοχείο του Μεταξουργείου που φέρεται να οδηγήθηκε η 14χρονη από τους τρεις άνδρες οι οποίοι την περίμεναν στην Αγία Μαρίνα το απόγευμα της Δευτέρα (20/3). Τα parapolitika.gr επικοινώνησαν με το ξενοδοχείο αλλά δεν μπόρεσαν να λάβουν μια ξεκάθαρη  απάντηση εάν όντως το μικρό κορίτσι βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής σε κάποιο από τα δωμάτιά του. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας αυτή τη στιγμή αναζητείται ένας ακόμη άνδρας ο οποίος φέρεται να είναι και εκείνος που τέλεσε τον βιασμό.

 Φως στο μυστήριο θα δώσει η κατάθεση της μικρής που αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη στην Ασφάλεια. Σημειώνεται ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει σε τρεις συλλήψεις τριών Ελλήνων. Μεταξύ τους συγκαταλέγεται και ο λεγόμενος «Ταχίρ», ο οποίος φέρεται να ήταν και αυτός που εκπόρνευε το κορίτσι. Κύκλοι μέσα από την ΓΑΔΑ εκτιμούν ότι υπάρχει η πιθανότητα να ανοίξει κι άλλο η «βεντάλια» των κατηγορουμένων σε περίπτωση που έρθουν και νέα στοιχεία από την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

 Πάντως, οι μέχρι τώρα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο από τους συλληφθέντες παραδέχτηκαν ότι κατά το χρονικό διάστημα από 23:00 της 19/03/2023 έως 05:30 ώρα της 20/03/2023, βρίσκονταν σε ξενοδοχείο στο Μεταξουργείο μαζί με την ανήλικη και έναν φίλο τους. Ο φίλος τους ήρθε σε συνουσία με την ανήλικη και αυτοί παρακολουθούσαν τραβώντας βίντεο.

 Ο ένας από τους συλληφθέντες μάλιστα έδωσε στους αστυνομικούς από την τηλεφωνική του συσκευή επτά βίντεο και μια φωτογραφία με διάλογο. Στα βίντεο υπάρχουν προκλητικές πόζες της ανήλικης και πράξεις συνουσίας. Στο στιγμιότυπο οθόνης υπάρχει συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών με τον ένα να αναφέρει στον αλλον… «Για δουλειά πάμε», «Να μιλήσουμε στην….», «Για βίζιτα».