Παγωμένη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις συνεχείς εξελίξεις γύρω από την είδηση της ασέλγειας ανήλικης από αστυνομικό σε νησί του Βορείου Αιγαίου.

Ο 53χρονος αστυνομικός συνελήφθη και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες τέθηκε σε διαθεσιμότητα, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης. Την ίδια στιγμή από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

Το προφίλ του αστυνομικού

Ο πατέρας δύο ανήλικων αγοριών, εργαζόταν και ως προπονητής βόλεϊ σε τοπική ομάδα, μέλος της οποίας ήταν η ανήλικη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο αστυνομικός βίαζε επί επτά μήνες το κορίτσι, από τον Ιανουάριο του 2022, και από τον Μάιο προσπαθούσε να την παρασύρει σε ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου, όπως αναφέρει ο ιστότοπος newsit.gr.
Ο αστυνομικός συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής (29.07.2022), από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας, κατηγορούμενος για «γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους που συμπλήρωσαν τα 12 και όχι τα 15 έτη, κατάχρηση ανηλίκων σε γενετήσιες πράξεις και προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους».

Τον ανακάλυψε η μητέρα της ανήλικης

Η μητέρα της ανήλικης ήταν εκείνη που ανακάλυψε ότι κάτι συμβαίνει, μέσα από μηνύματα του αστυνομικού προς το παιδί της.

Σχηματίστηκε δικογραφία

Για την υπόθεση σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, στο πλαίσιο της οποίας παραγγέλθηκε η εξέταση της ανήλικης από ιατροδικαστή, ενώ επιπλέον κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψε ότι ο αστυνομικός έχει θωπεύσει ακόμα μία ανήλικη.

Δείτε το βίντεο