Και άλλα ανήλικα θύματα του 54χρονου ναυτικού κατηγορούμενου βιαστή στα Σεπόλια, καθώς και συνεργούς του αναζητούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών. Σε κινητά τηλέφωνα του άνδρα, που αποπλάνησε μέσω διαδικτύου και βίασε ένα 15χρονο κορίτσι στα Σεπόλια, έχουν εντοπιστεί δεκάδες γυμνές φωτογραφίες αγοριών και κοριτσιών, με τις Αρχές να εκτιμούν ότι η άτυχη μαθήτρια δεν ήταν το μόνο παιδί που είχε πέσει στα «δίχτυα» του.

Ταυτόχρονα εξετάζονται δύο «ύποπτες» επικοινωνίες άγνωστων ανδρών με τη 15χρονη, οι οποίοι επιχείρησαν να την πείσουν να βρεθεί με τον δράστη, προσποιούμενοι τους αστυνομικούς της ΓΑΔΑ. Οι Αρχές αναζητούν την ταυτότητα και τον ρόλο των δύο ανδρών που παρουσιάστηκαν με ψευδώνυμα μέσω διαδικτυακής εφαρμογής.

Ο 54χρονος ναυτικός φέρεται να είχε προσεγγίσει και να «πολιορκούσε» το κορίτσι μέσω των πλατφορμών του Instagram και του Snapchat, στέλνοντάς της μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου μέσω του προφίλ «Άγγελος Χ». Στις 3 Μαρτίου, ο 54χρονος φέρεται να έφυγε από το σπίτι του σε περιοχή της Αχαΐας και να πήγε έξω από το σχολείο της 15χρονης. Το κορίτσι μπήκε στο αυτοκίνητό του και τότε εκείνος κλείδωσε τις πόρτες και την πήγε σε ένα υπόγειο Airbnb στα Σεπόλια, όπου τη βίασε. Η αστυνομία αναζητεί ακόμη δύο άντρες, τους οποίους έχει υποδείξει η 15χρονη. Ο 54χρονος συνελήφθη στο λιμάνι της Κυλλήνης, ενώ, σύμφωνα με όσα έχει καταθέσει η ανήλικη, στην υπόθεση εμπλέκονται ακόμη δύο άντρες, φίλοι του 54χρονου, οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί της μέσω Instagram.

Οι συγκεκριμένοι, όπως φέρεται να ισχυρίζεται το κορίτσι, της παρουσιάστηκαν ως αστυνομικοί της ΓΑΔΑ και την πίεζαν να υποκύψει στις σεξουαλικές ορέξεις του 54χρονου. Ο «Αngel» και ο «Τάσος», όπως είναι τα nicknames τους στη συγκεκριμένη εφαρμογή, της έλεγαν πως «σε αγαπάει κι έχει κάνει απόπειρες αυτοκτονίας εξαιτίας σου». Και όλα αυτά, την ίδια ώρα που ο διεστραμμένος κατηγορούμενος, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, τη «βομβάρδιζε» με μηνύματα αγάπης, αναφέροντας χαρακτηριστικά «θα μ’ αγαπάς για μια ζωή λατρεία μου».

Σε άθλια κατάσταση το παιδί από τη φρίκη που έζησε στο υπόγειο των Σεπολίων, κατάφερε να πάει πίσω στο σχολείο. Εκεί μίλησε για τον εφιάλτη που έζησε σε καθηγήτριές της, οι οποίες ενημέρωσαν τη μητέρα της, ενώ εξετάστηκε από παιδοψυχολόγο, παρουσία αστυνομικών, ο οποίος επιβεβαίωσε το βιασμό από τον 54χρονο.

Η μητέρα ενημερώθηκε τηλεφωνικώς από καθηγήτριες της κόρης της στο σχολείο και στη συνέχεια έφθασε στο αστυνομικό τμήμα όπου κατήγγειλε το γεγονός. Ο 54χρονος παιδόφιλος, από τη στιγμή του «μπλόκου» στο λιμάνι της Κυλλήνης έως τη μεταφορά του στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών δεν έλεγε τίποτα και η τακτική του κινούνταν στη λογική «δεν ξέρω για τι πράγμα μιλάτε. Έχετε κάνει λάθος», αρνούμενος να απολογηθεί.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time στις 14 Μαρτίου 2023