Οι 3 συλληφθέντες αναμένεται να απολογηθούν σήμερα, ωστόσο οι δύο εξ αυτών θα επικαλεστούν προβλήματα υγείας, με τον έναν να λέει ότι είναι ψυχικά ασταθής και δεν μπορεί να ξεχωρίσει μία 17χρονη από ένα 12χρονο παιδί.
Ο άλλος συλληφθείς θα επικαλεστεί ότι έχει προβλήματα υγείας, ότι κάνει αιμοκαθάρσεις.

Κανείς ωστόσο δεν απαντάει γιατί βίαζε ένα παιδί 12 ετών.

Ο ψυχικά ασταθής έχει κακοποιήσει σεξουαλικά τρεις φορές την 12χρονη, και ο άλλος κατηγορούμενος, εκείνος που κάνει αιμοκαθάρσεις έχει συνευρεθεί δύο φορές με την 12χρονη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» με τους Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθλη Βούλγαρη, η αστυνομία έχει προχωρήσει την έρευνα στους οίκους ανοχής, προκειμένου να εξαρθρωθεί ενδεχόμενο κύκλωμα μαστροπείας που δρούσε μέσα σε αυτούς.

Παράλληλα, οι Αρχές αναζητούν άνδρα με το ψευδώνυμο «Μιχάλης», του μαστροπού που εμφανίζεται στις καταθέσεις του κοριτσιού. Σημειώνεται πως η 12χρονη δεν έχει δει αυτόν τον «Μιχάλη», τον οποίο όμως αναφέρει στην κατάθεσή της. Αυτή η πληροφορία εξετάζεται από την αστυνομία καθώς ο «Μιχάλης» μπορεί να είναι ο ίδιος ο 53χρονος κατηγορούμενος και να χρησιμοποιούσε αυτό το όνομα για να μπερδέψει την 12χρονη.

Ο «Μιχάλης» θεωρείται πως είναι ένα πρόσωπο το οποίο συνεργάζεται με τον 53χρονο, κλείνει τα «ραντεβού» της 12χρονης, δεν πηγαίνει ποτέ εκείνος μαζί με την μικρή, και δεν παίρνει χρήματα από εκείνον. Ο 53χρονος είναι αυτός που συνοδεύει την 12χρονη στους οίκους ανοχής.

Δείτε το βίντεο