Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του άτυχο Κ.Τ., η οποία έγινε τον Ιούλιο του 2021 έξω από το σπίτι του σε περιοχή της Θήβας. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος είχε κατασκευαστική εταιρεία και εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων, βρέθηκε νεκρός φέροντας έξι τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το κεφάλι του.

 Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών, εκδόθηκαν σε βάρος δύο προσώπων ηλικίας 38 και 45 ετών, εντάλματα σύλληψης για ηθική αυτουργία κατά συναυτουργία σε ανθρωποκτονία με δόλο.

 Ο 38χρονος δράστης, εντοπίστηκε και συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (28/02) στη Θήβα. Ο δεύτερος δράστης βρίσκεται ήδη στη φυλακή, καθώς είχε συλληφθεί το Σάββατο 18/2 στην Αττική.  Πρόκειται για τον 43χρονο «ψευτοέμπορα» αυτοκινήτων που σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης και μια καταδικαστική απόφαση για απάτες και για βαριά σωματική βλάβη. Ο συγκεκριμένος καταδικασθέντας αναρτούσε ψευτοαγγελίες σε ιστοσελίδες του διαδικτύου με ανύπαρκτα αυτοκίνητα προς πώληση και εξαπατούσε πολίτες, αποκομίζοντας παράνομο χρηματικό όφελος το οποίο έφτανε τα 230.000 ευρώ περίπου. Επίσης, ο ίδιος άνδρας το Δεκέμβριο του 2021 (μονάχα 5 μήνες μετά τη δολοφονία του Κ.Τ.) , στην περιοχή της Μαλεσίνας, είχε πυροβολήσει με καραμπίνα έναν Ρομά μετά από διένεξη που είχαν, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιά και στο πρόσωπο.

 Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται προκειμένου να διερευνηθεί πλήρως η υπόθεση ανθρωποκτονίας (ταυτοποίηση λοιπών εμπλεκομένων δραστών). Ο ένας συλληφθείς οδηγήθηκε, προκειμένου να απολογηθεί, στην Ανακρίτρια Θηβών.