Νέες μαρτυρίες για τον απαγχονισμό του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο έρχονται στη δημοσιότητα και προκαλούν σοκ.

Νωρίτερα η 47χρονη που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία διά απαγχονισμού του 50χρονου ασφαλιστή έφτασε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων για να απολογηθεί. Μπροστά στο κτίριο εννέα, βρέθηκαν οι γονείς της να φωνάζουν ότι η κόρη τους είναι αθώα.

«Σε όλη μου τη ζωή όλες μου τις ασφάλειες αυτός μου τις κάνει. Ένας άνθρωπος κύριος, με τα παιδιά του, παιδιά αξιόλογα, τη γυναίκα του την είχε στην επιχείρηση, μαζί δούλευε. Μαζί του. Ήταν λογίστρια στην εταιρεία του. Πως ζει την αδελφή του που είναι χωρισμένη, τον ανιψιό του, τη μητέρα του που είναι μια γριά γυναίκα, δεν είχε δείξει τέτοια πράγματα», ανέφερε συγγενής του 50χρονου ασφαλιστή.

«Τον χτυπούσαν επί τρεις μέρες»

Η αποκλειστική μαρτυρία που παρουσιάζει σήμερα το «LIVE NEWS» ρίχνει φως στα γεγονότα που προηγήθηκαν κάποιες ημέρες πριν ο 50χρονος βρεθεί απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του.

Ένα από τα θύματα του 50χρονου ασφαλιστή αναφέρει: «Πάω γύρω στις 6 την Παρασκευή και είναι εκεί (ο 50χρονος) σε κακή κατάσταση. Έχει μέσα περίπου 12-14 άτομα, οι οποίοι είναι κάποιοι όρθιοι, κάποιοι καθιστοί. Είναι καμιά δεκαπενταριά-είκοσι άτομα απέξω. Κάθομαι εκεί κανένα 4ωρο. Το πρώτο ξύλο το έτρωγε με δόσεις μέχρι που ήμουν εγώ. Να μπαίνει κόσμος να βρίζει, να ρίχνει και μια φάπα. Να μπαίνει κόσμος να τραμπουκίζει, να ρίχνει και μια φάπα».

Σύμφωνα με την αποκλειστική περιγραφή αυτού του ανθρώπου, που ισχυρίζεται ότι και ο ίδιος έπεσε θύμα απάτης από τον ασφαλιστή, ο 50χρονος, όσο τον χτυπούσαν, δεν αντιδρούσε.

«Τίποτε αυτός, ήταν λες και είχε πάρει χάπια. Είχε ένα βλέμμα λες και κοιτάς το απέραντο γαλάζιο. Τίποτα. Το μόνο που είπε ήταν ‘’δεν έχω να πω τίποτα. Καταστραφήκαμε, καταστραφήκαμε’’. Πρέπει να είπε δέκα φορές τη λέξη ‘’καταστραφήκαμε’’. Δεν βγήκε άλλη λέξη από το στόμα του», συνέχισε το θύμα.

«Έκαναν ουρά, ο ένας μετά τον άλλον»

Την επόμενη ημέρα, η ίδια εικόνα. Κόσμος μαζεμένος στο γραφείο που ζητούσε τα χρήματά τους πίσω. Με τον 50χρονο πλέον να έχει εμφανή τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό στο πρόσωπό του.

«Βλέπω καμιά εικοσαριά άτομα πάλι μέσα. Ανοίγω την πόρτα και συνειδητοποιώ ότι (θύμα) έχει μώλωπες. Είναι στο κακό του το χάλι, άυπνος σαν να ήταν άστεγος ένα πράγμα και μαθαίνω ότι το βράδυ ήρθαν τύποι που φορούσαν γάντια, μπήκαν μέσα. Κάποιοι φύλαγαν τσίλιες και τον αναγκάσαν να τους δώσει κάτι επιταγές που είχε εκεί στα χαρτιά του», είπε το θύμα.

Σύμφωνα με την αποκλειστική μαρτυρία στο «LIVE NEWS», o 50χρονος ασφαλιστής επί τρεις μέρες έτρωγε ξύλο από εξαγριωμένους πελάτες του που είχαν εξαπατηθεί.

Το θύμα απάτης ανέφερε: «Τους έδωσε το PIN από κάτι κάρτες. Έγινε μια μεταφορά από τράπεζα σε κάποιον τραπεζικό λογαριασμό. Του πήραν κλειδιά από αυτοκίνητα. Γενικά έγινε πλιάτσικο. Μετά το βράδυ, επειδή ήρθαν κάτι τύποι σαν "ντουλάπες", πρέπει να έφαγε ξύλο πολύ, γι’ αυτό ήταν σε τόσο άθλια κατάσταση το Σάββατο που τον είδα εγώ. Το πρώτο ξύλο το έφαγε την Παρασκευή το βράδυ αργά. Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή πρέπει να έφαγε ξύλο».

Οι συγγενείς του 50χρονου βρίσκονται σε σύγχυση. Η εικόνα που είχαν για εκείνον είναι εντελώς διαφορετική από αυτήν που αποκαλύπτεται μέρα με την ημέρα.

Η ξαδέλφη του 50χρονου ασφαλιστή αναφέρει: «Έχουμε τρελαθεί, δε ξέρω, είμαστε σοκαρισμένοι. Δεν, δεν… κι εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω. Φιλότιμος, πρόσχαρος, αγαπούσε πάρα πολύ την οικογένειά του, έτρεχε για την οικογένειά του, με το κέφι του, με το γέλιο, δηλαδή δεν… αστείος άνθρωπος, δηλαδή δεν ήταν… ούτε είχα δει κάτι περίεργο. Ούτε έπινε, ούτε κάπνιζε, ούτε έκανε περίεργη ζωή. Τίποτα. Ήταν ήρεμος. Γενικά, ήρεμος. Και δεν μπορώ να το πιστέψω».

Προσπαθούν και εκείνοι να καταλάβουν τι συνέβη μέσα στο διαμέρισμα στο Μοσχάτο ώστε ο 50χρονος να βρεθεί απαγχονισμένος και η 47χρονη να κατηγορείται για τον θάνατό του.

«Κι ακόμα κι αν ισχύουν όλα αυτά, δεν παύει να ήταν ένας άνθρωπος 50 χρονών, που τον σκότωσαν, γιατί; Για χρήμα. Αν είναι δυνατόν! Με ποιο δικαίωμα η άλλη τον σκότωσε; Καμία. Καμία ένδειξη. Δηλαδή, ένας άνθρωπος που ήταν μπλεγμένος σε κομπίνες, δεν κυκλοφορεί με τα παιδιά του άφοβα. Όλοι έχουμε πέσει από τα σύννεφα», ανέφερε ακόμα ένας συγγενής.

Η 47χρονη αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας. «Κλειδί» για την υπόθεση εκτιμάται ότι είναι τα δύο βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «LIVE NEWS», η κατηγορούμενη απολογείται ακόμα στην ανακρίτρια και θα δηλώσει πως ο 50χρονος της είχε αποσπάσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και πως εκείνη τη μέρα πήγε στο σπίτι του για να τα ζητήσει πίσω. Μένει να δούμε τι θα υποστηρίξει η δικηγόρος της 47χρονης για το τι ακριβώς έγινε εκείνη τη μέρα μέσα στο διαμέρισμα.