Σοκ προκάλεσε η είδηση ότι ένας 50χρονος λογιστής βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του, το βράδυ της Δευτέρας, στο Μοσχάτο.

Μαζί του εκείνη την ώρα ήταν και μία 47χρονη γυναίκα, η οποία, το πρωί της Τρίτης, ομολόγησε τη συμμετοχή της στον θάνατο του άντρα.

Την ίδια ώρα, στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή του Μοσχάτου δείχνει τη 47χρονη, που ομολόγησε το έγκλημα στο Μοσχάτο με τον απαγχονισμό του 50χρονου λογιστή, να ψάχνει να βρει το σπίτι του θύματος.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η 47χρονη γυναίκα έσπρωξε την καρέκλα στην οποία είχε ανεβεί ο 50χρονος, με συνέπεια τον απαγχονισμό του.

Δειτε το βίντεο του iefιmerida με τη 47χρονη να αναζητεί το σπίτι του λογιστή



Όπως φαίνεται, η 47χρονη ήταν αποφασισμένη να βρει τον λογιστή, καθώς κάμερα ασφαλείας από τη γειτονιά του 50χρονου στο Μοσχάτο την κατέγραψε να αναζητεί το σπίτι του.

Υπενθυμίζεται ότι η Αστυνομία, όταν έφτασε στο σπίτι, εντόπισε νεκρό τον 50χρονο με μία ζώνη στο λαιμό του, κρεμασμένο από ένα μονόζυγο.

Η αποκάλυψη του θανάτου του σήμανε συναγερμό στις Αρχές, οι οποίες, έπειτα από έρευνα, αποκάλυψαν ένα θρίλερ, καθώς, παρότι βρέθηκε απαγχονισμένος, από την αρχή υπήρξαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια.
egklima_mosxato

Νωρίτερα, δράστις και θύμα είχαν λογομαχήσει έντονα, ενώ η 47χρονη είχε κινηθεί απειλητικά προς τον 50χρονο, προσπαθώντας να τον πνίξει με ένα κορδόνι.

Η αιτία του καβγά που οδήγησε στο έγκλημα φαίνεται πως ήταν οικονομικής φύσεως. Η δράστις είπε στους αστυνομικούς πως ο λογιστής τής «είχε φάει 200.000 ευρώ».


Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για το έγκλημα στο Μοσχάτο


Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 16-1-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, 47χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία. Ειδικότερα, έπειτα από επεισόδιο που σημειώθηκε στην οικία του θύματος για οικονομικές διαφορές, η 47χρονη αποπειράθηκε αρχικά να στραγγαλίσει τον 50χρονο με τη χρήση κορδονιού. Στη συνέχεια, το θύμα ανέβηκε σε καρέκλα που βρισκόταν κάτω από αυτοσχέδιο βρόχο από ζώνη σε μονόζυγο, τα οποία είχε τοποθετήσει σε προγενέστερο χρόνο, προ αφίξεως της κατηγορουμένης στην οικία του, με τη 47χρονη να τον παροτρύνει να αυτοκτονήσει. Όταν έβαλε το κεφάλι του στον βρόχο, η 47χρονη απομάκρυνε την καρέκλα, με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του. Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Όπως φαίνεται, η 47χρονη ήταν αποφασισμένη να βρει τον λογιστή, καθώς κάμερα ασφαλείας από τη γειτονιά του 50χρονου στο Μοσχάτο την κατέγραψε να ψάχνει να βρει το σπίτι του.