Στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών για να δει από κοντά το ανακαινισμένο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ/ΝΝΑ), που πρόσφατα ξεκίνησε τη λειτουργία του, βρέθηκε ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ο οποίος παρακολούθησε την τελετή του αγιασμού, που προηγήθηκε.

Τον Αρχηγό ΓΕΝ συνόδευαν ο Υπαρχηγός Υποναύαρχος Γεώργιος Καμπουράκης ΠΝ, ο Διευθυντής της Διευθύνσεως Υγειονομικού του ΓΕΝ Υποναύαρχος (ΥΙ) Αντώνιος Παπαγεωργίου ΠΝ, ο Διευθυντής Γ΄ Κλάδου του ΓΕΝ Αρχιπλοίαρχος Σπυρίδων Λαγάρας ΠΝ και ο Διευθυντής του ΝΝΑ Αρχιπλοίαρχος (ΥΙ) Λάμπρος Μπιλάλης ΠΝ.

Το ανακαινισμένο ΤΕΠ περιλαμβάνει 11 κλίνες για παθολογικά και χειρουργικά περιστατικά, τρεις κλίνες βραχείας νοσηλείας, μία αίθουσα μικροεπεμβάσεων πλήρως εξοπλισμένη, καθώς και ένα δωμάτιο για μολυσματικά περιστατικά με αυξημένη επικινδυνότητα (SARS-COV-2).

naftikonosokomeio__2_
naftikonosokomeio__1_

Ο Αρχηγός συνεχάρη το στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό που ενεπλάκη στην υλοποίηση του έργου, όπως επίσης και το υγειονομικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου για το σύνολο του σημαντικού έργου, που επιτελούν.

«Στόχος της ανακαίνισης του ΤΕΠ ήταν η κάλυψη των αυξημένων απαιτήσεων περίθαλψης μέσω της επέκτασης, διαμόρφωσης και εκσυγχρονισμού του, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Στο πλαίσιο αυτό, έγινε σημαντική ανακατανομή των χώρων, προκειμένου να ενισχυθούν οι υπηρεσίες επείγουσας φροντίδας του νοσοκομείου, να καταστεί αποτελεσματικότερη η εξυπηρέτηση των ασθενών, καθώς και να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας του υγειονομικού προσωπικού» σημειώνεται από το ΓΕΝ.