Συγκλονιστικά είναι όσα αποκαλύπτονται για την υπόθεση βιασμού του 15χρονου στο Ίλιον. Μάλιστα, το δελτίο ειδήσεων του Star αποκάλυψε ότι επρόκειτο για επαναλαμβανόμενο μοτίβο της ομάδας των κατηγορουμένων προς τον 15χρονο. 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξανδρου Γύγου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, το παιδί φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως όλα άρχισαν τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όλο αυτό το διάστημα, οι οκτώ βασανιστές του φέρεται να τον βίασαν έξι με επτά φορές, ενώ κάποιες από αυτές χρησιμοποίησαν ένα σκουπόξυλο.


Κατέγραψαν μάλιστα όλη τη φρίκη σε βίντεο, στο οποίο φαίνονται τρία άτομα. Το ένα έχει πιάσει τον 15χρονο από το κεφάλι και γελάει. Σύμφωνα με το αγόρι τον πιέζει και τον κρατάει για να μη φύγει. Το άλλο άτομο του κρατάει τα πόδια και ο τρίτος τον βιάζει με το σκουπόξυλο.


Σύμφωνα με πληροφορίες η παρέα των οκτώ φέρεται να ανάγκαζε τον 15χρονο να υπομένει όλα αυτά χωρίς να αποκαλύπτει τίποτα, είτε ασκώντας του bullying, είτε εκβιάζοντάς τον ότι θα διαρρεύσουν τα βίντεο του βιασμού του.

Το θύμα φέρεται να ισχυρίστηκε στις αρχές ότι κάθε φορά αντιστεκόταν, αλλά ήταν μάταιο.

«Φώναζα κι όταν φώναζα μου βάζανε ένα μαξιλάρι στη μούρη ώστε να μην ακουστώ. Τους έλεγα δεν θέλω και με κρατάγανε... Mε πήγαιναν εκεί πέρα σηκωτό... στους καναπέδες στο σαλόνι ή στο κρεβάτι», φέρεται να ισχυρίστηκε ο 15χρονος.