Συγγενείς των παιδιών που ο 15χρονος από το Ίλιον φέρεται να υποστήριξε ότι εμπλέκονται στην υπόθεση του βιασμού του μίλησαν για το τραγικό συμβάν.

Συγκεκριμένα, η μητέρα ενός από τους μαθητές που φαίνεται ότι βρίσκονταν παρόντες στους ομαδικούς βιασμούς του συμμαθητή τους μίλησε στο Mega περιγράφοντας το «δράμα» με το οποίο έχει βρεθεί αντιμέτωπη. «Απειλές δέχονται τα παιδιά από το σχολείο. Γράφουν στους τοίχους μπροστά στο σπίτι μας. Από παντού δεχόμαστε απειλές. Ζούμε ένα δράμα», είπε χαρακτηριστικά στο Mega και ανέφερε πως το παιδί της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Όπως καταγγέλλεται, οι συστηματικοί βιασμοί γίνονταν μπροστά στα μάτια του γιού της κι άλλων 3 κοριτσιών. Οι μαθήτριες Α Λυκείου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, δεν συμμετείχαν στο αποτρόπαιο σεξουαλικό έγκλημα αλλά δεν έκαναν και κάτι για να το αποτρέψουν ή έστω να το καταγγείλουν.

«Είμαστε σε μια φάση ψυχολογικού πολέμου και δεν μπορώ να μιλήσω σε κανέναν», πρόσθεσε η μητέρα του μαθητή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις κοπέλες που ήταν παρούσες στις σκηνές φρίκης τουλάχιστον μια φέρεται να κατείχε και διένειμε το επίμαχο βίντεο του βιασμού του 15χρονου συμμαθητή της.

Δείτε βίντεο με το ρεπορτάζ του Mega

 «Πέσαμε από τα σύννεφα»

Ο παππούς ενός κοριτσιού, το οποίο ο 15χρονος τοποθετεί μπροστά στη σεξουαλική κακοποίηση του, δηλώνει σοκαρισμένος στο LIVE NEWS για το τι συνέβαινε πίσω από την πόρτα του ερειπωμένου σπιτιού στο Ίλιον.

«Εμείς πέσαμε από τα σύννεφα μόλις το μάθαμε αυτό», δήλωσε.

Αδυνατεί να πιστέψει πως οι συμμαθητές της εγγονής του από το νήπιο ήταν ικανοί να διαπράξουν τέτοια κτηνωδία.

«Το κοριτσάκι το δικό μου και τα άλλα τα παιδάκια είναι από το νήπιο μαζί. Ήταν στο δημοτικό και στο Γυμνάσιο και τώρα είναι στο Λύκειο. Έκαναν παρέα τα παιδάκια αυτά μαζί. Από εκεί και πέρα η εγγονή μου έχει κόψει παρέα από τον Ιούνιο. Δεν έκανε παρέα με τα παιδιά αυτά».

Αν και όπως λέει είχε σταματήσει να κάνει παρέα μαζί τους από τον Ιούνιο, ο 15χρονος την τοποθετεί μπροστά στην σεξουαλική κακοποίηση του με την ίδια πάντως να δηλώνει πως ουδέποτε πήγε στο σπίτι των βασανιστηρίων.

«Δεν είχε καμία συμμετοχή. Από την παρέα έχει κόψει. Την έβαλαν μέσα γιατί ήταν γνωστά, μαζί αυτά τα παιδιά, την βάλανε στην παρέα μέσα την εγγονή μου», είπε ο παππούς της μαθήτριας.

«Θα χτυπήσουμε και σένα και τους δικούς σου»

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν συγγενείς της στο Live News, η κοπέλα φαίνεται πως δέχεται απειλητικά μηνύματα και εκφοβισμό.

«Το τηλέφωνό της το έχει πάρει ο πατέρας της για να μην το έχει μαζί της αυτή. Ότι “θα σε χτυπήσουμε, θα σε κάνουμε, θα σε φτιάξουμε, θα χτυπήσουμε τους δικούς σου”. Μιλάμε για μηνύματα απειλητικά. Τις απειλές τις φοβόμαστε για το κορίτσι. Φαντάσου να ξεκινήσει το πρωί για να πάει στο σχολείο και να της την πέσουν στον δρόμο», συμπλήρωσε ο παππούς της μαθήτριας.

«Συνεχίζονται ναι, ναι. Συνεχίζονται. Και θα συνεχίζονται και για πολύ. Δεν είμαστε στο σπίτι. Έχουμε φύγει από το σπίτι, δεν έχουμε επιστρέψει καν στο σπίτι μας», είπε η μητέρα άλλης μαθήτριας.

Η «βεντάλια» των συλλήψεων ίσως δεν έχει κλείσει ακόμα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης σε αυτή την πρωτοφανή υπόθεση.