Συγκλονίζουν τα λόγια του πατέρα της 21χρονης φοιτήτριας που έχασε τη ζωή της στη Θεσσαλονίκη.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η οικογένεια αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα της άτυχης Εμμανουέλας.

H Έμμα άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» την Κυριακή 27/11, όταν το Ι.Χ. που οδηγούσε 26χρονος Αλβανός την παρέσυρε και ο οδηγός την εγκατέλειψε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα.

Ο τραγικός πατέρας είχε τονίσει στο iefimerida.gr για τη δωρεά οργάνων: «Mέσα από κάποιες συζητήσεις που είχαμε κάνει, είχαμε καταλάβει ότι ήταν μια απόφαση του παιδιού μας αυτό. Η εικόνα που έχουμε σχηματίσει και εγώ και η οικογένειά της και η μαμά της είναι ότι το παιδί μας θα ήθελε αυτό το πράγμα. Εφόσον το παιδί μας θα το ήθελε και δίνει μια ανακούφιση σε εμάς αυτή η επιλογή, αλλά και ζωή σε κάποιους άλλους, ήταν το λιγότερο που θα μπορούσε να γίνει».

Μάλιστα, ο πατέρας της Έμμας δήλωσε στον ΑΝΤ1 πως δύο είναι τα πράγματα που τον ανακουφίζουν: «Το ένα είναι αυτό και το άλλο είναι η αγάπη που έχει εισπράξει το παιδί μου. Ένα καταπληκτικό παιδί, έτσι όπως σας το λέω, και δεν το λέω εγώ επειδή είμαι ο μπαμπάς του, όλος ο κόσμος το λέει. Όσο περισσότερα όργανα του παιδιού μου δοθούν, τόσο πιο χαρούμενο θα με κάνει», τόνισε στον ΑΝΤ1.