Τον απόλυτο εφιάλτη έζησε 23χρονη κοπέλα στη Νέα Σμύρνη, η οποία έκλεισε ραντεβού για μασάζ σε γνωστό ινστιτούτο ομορφιάς και, αντί για μασάζ, δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον Αλβανό μασέρ.

Το αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε μέρα μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου. Η κοπέλα από την περιοχή των νοτίων προαστίων ξάπλωσε στο κρεβάτι του ινστιτούτου ημίγυμνη και, αντί να απολαύσει το μασάζ, ο μασέρ τής κατέβασε το εσώρουχο. Όταν το θύμα τού είπε να σταματήσει, εκείνος όχι μόνο δεν τη σεβάστηκε, αλλά έφτασε στο σημείο να τοποθετήσει τα δάχτυλά του στα γεννητικά της όργανα.

Η κοπέλα κατήγγειλε το σοκαριστικό συμβάν στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα ο 53χρονος μασέρ να εντοπιστεί στην περιοχή του Αλίμου και να συλληφθεί, αφού πρώτα αναγνωρίστηκε από το θύμα.


Το χρονικό της επίθεσης

Ο εφιάλτης για την 23χρονη κοπέλα ξεκίνησε στις 15.30 το μεσημέρι του Σαββάτου. Η νεαρή είχε κλείσει να κάνει μασάζ σε γνωστό ινστιτούτο της Νέας Σμύρνης, που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της περιοχής.

Ανέβηκε στον όροφο όπου στεγάζεται η επιχείρηση και συνάντησε έναν άντρα, που της συστήθηκε με το μικρό του όνομα και της είπε ότι εκείνος θα έκανε το πρόγραμμα μασάζ, για το οποίο η κοπέλα είχε προπληρώσει.

Στη συνέχεια πήγαν στο δωμάτιο και κάθ’ υπόδειξη του μασέρ η νεαρή έβγαλε τα ρούχα της, φόρεσε ένα εσώρουχο μιας χρήσης και ξάπλωσε μπρούμυτα.

Όπως είπε η κοπέλα, όταν άρχισε να της κάνει μασάζ στους μηρούς, οι κινήσεις του από ένα σημείο και μετά έγιναν περίεργες και ενοχλητικές. Διαπίστωσε, δηλαδή, πως κατά τη διάρκεια της διαδικασίας άρχισε να σπρώχνει με τρόπο το εσώρουχο μιας χρήσης, προκειμένου να φύγει από τη θέση του.

Η κοπέλα, όπως είπε, συνεχώς το ανέβαζε και το έφτιαχνε. Ο μασέρ, όμως, και πάλι επιχειρούσε να το κατεβάσει και, όταν η κοπέλα άρχισε να εκφράζει τη δυσαρέσκειά της, της είπε «μην αγχώνεσαι, να νιώθεις άνετα, άλλοι κάνουν μασάζ γυμνοί».

Έπειτα, της είπε να γυρίσει ανάσκελα και άρχισε να της κάνει μασάζ στην κοιλιά. Και εκεί ξεκίνησε και πάλι να συμπεριφέρεται περίεργα. Κατέβαζε τα χέρια του και κάποια στιγμή έβαλε το χέρι μέσα στο εσώρουχο της κοπέλας αγγίζοντας τα γεννητικά της όργανα.

Όταν η νεαρή τού είπε να σταματήσει, εκείνος της απάντησε «κανένα πρόβλημα». Μετά κατέβασε ξανά το χέρι του, το έβαλε μέσα στο εσώρουχο και προσπάθησε να απλώσει τα δάχτυλά του. Η κοπέλα πετάχτηκε έντρομη πάνω και ο άντρας, απόλυτα ψύχραιμος, της ζήτησα «συγγνώμη» και προσπάθησε να την κρατήσει εκεί τρίβοντάς της το πόδι.

Όμως η 23χρονη έβαλε άρον-άρον τα ρούχα της, κατέβηκε κάτω, όπου την περίμενε μια φίλη της, με την οποία είχαν πάει μαζί στην περιοχή και προσπάθησε να την ηρεμήσει, και στη συνέχεια μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας Νέας Σμύρνης, όπου κατήγγειλε το συμβάν.

Από τις αναζητήσεις αστυνομικών προέκυψε ότι πρόκειται για Αλβανό γεννηθέντα το 1969. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν το απόγευμα της 27ης Νοεμβρίου στην περιοχή του Αλίμου, τον οδήγησαν στο Τ.Α. Νέας Σμύρνης, όπου η κοπέλα τον αναγνώρισε, και στη συνέχεια συνελήφθη.

Πηγή: protothema.gr