O οδηγός που παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά την 21χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη παραμένει άφαντος.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε βρέθηκε παρατημένο, με σπασμένο παρμπρίζ και χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, τις πρωινές ώρες της Τρίτης στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης, ωστόσο ο οδηγός παραμένει «εξαφανισμένος», με την Αστυνομία να εξακολουθεί να διεξάγει έρευνες, αρχικά για την ταυτοποίησή του και στη συνέχεια για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr,  η 21χρονη φοιτήτρια εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Από την πρώτη στιγμή που έφτασαν επιτόπου οι διασώστες του ΕΚΑΒ, κατέβαλαν τεράστιες προσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή, ενώ μετά την άφιξή της στο νοσοκομείο υποβλήθηκε σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων, μεταξύ άλλων στο κεφάλι, όπου φέρει βαρύτατα τραύματα.

Η 21χρονη είναι φοιτήτρια στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και στο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης έχουν σπεύσει από την πρώτη στιγμή οι γονείς της, που αγωνιούν για την κατάσταση της υγείας της.