Την ώρα που συνεχίζουν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας τα νέα στοιχεία για την υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, η Ρούλα Πισπιρίγκου θεωρείται η μόνη ύποπτη για την ώρα για τους θανάτους και των δύο μικρότερων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Ωστόσο, η Ρούλα Πισπιρίγκου αρνείται τα πάντα και προσπαθεί να αμφισβητήσει το πόρισμα των ιατροδικαστών για τις δολοφονίες της Μαλένας το 2019 και της Ίριδας το 2021.

Όπως όλα δείχνουν, η 33χρονη δεν θα καταθέσει το υπόμνημα αύριο, καθώς ο δικηγόρος της, Όθων Παπαδόπουλος, έχει ζητήσει νέα προθεσμία και αναμένεται να δοθεί εντός της ημέρας.

Αυτό που πηγαίνει λίγο πίσω τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση.

Στο υπόμνημα, η Ρούλα Πισπιρίγκου θα συνεχίσει να υποστηρίζει πως είναι αθώα και θα ισχυριστεί ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με τους θανάτους της 3,5 χρονών Μαλένας και της 6 μηνών Ίριδας.

Παράλληλα, θα προσπαθήσει να αντικρούσει το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη-Καλόγρηα, όπου γίνεται λόγος για ασφυκτικό θάνατο των δύο παιδιών.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, θα σταθεί στις ώρες και θα υποστηρίξει μέσα από το υπόμνημά της πως όταν πέθαναν τα δύο παιδιά της, εκείνη δεν βρισκόταν κοντά.

Όσον αφορά στα σημάδια στο πρόσωπο της Μαλένας, θα γράψει πως όσο ήταν κοντά της, δεν είχε τίποτα, σε μια προσπάθεια να ρίξει την ευθύνη στους γιατρούς, ενώ για τη δολοφονία της Ίριδας θα σταθεί στην κατάθεση της αδερφής της, που ουσιαστικά της δίνει άλλοθι.