Φωτογραφίες από την άγρια επίθεση κουκουλοφόρων αντιεξουσιαστών κατά φοιτητών στη Νομική Σχολή της Αθήνας.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του iefimerida.gr, οι κουκουλοφόροι κατέστρεψαν τα πάντα στο πέρασμά τους, ενώ μία φοιτήτρια τρέχει για να γλιτώσει από τη μανία των δραστών.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Τετάρτη, όταν οι άγνωστοι εισέβαλαν μέσα στη σχολή και άρχισαν να επιτίθενται σε φοιτητές και φοιτήτριες.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν κάποια κορίτσια, ένα από τα οποία κατέληξε στο νοσοκομείο.

«Η κατάσταση ήταν χαοτική. Έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και κυνηγούσαν τους πάντες», ανέφερε μία φοιτήτρια που ήθελε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

«Η επίθεση εναντίον φοιτητριών σήμερα στη Νομική του ΕΚΠΑ, έρχεται να προστεθεί στη λίστα των επιθέσεων που συντονισμένα γίνονται σε βάρος αθώων φοιτητών στα Πανεπιστήμια της χώρας. Όποιος χτυπάει φοιτητές, χτυπάει το Πανεπιστήμιο, χτυπάει την Παιδεία», ανέφερε σε ανακοίνωσή της την περασμένη εβδομάδα η ΔΑΠ- ΝΔΦΚ.


Πυρετώδεις προετοιμασίες για τις φοιτητικές εκλογές

Η κατάσταση στα πανεπιστήμια είναι ιδιαίτερα έκρυθμη, καθώς πλησιάζουν οι φοιτητικές εκλογές που είναι προγραμματισμένες για την ερχόμενη Τετάρτη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 12 Μαΐου έγινε ακόμη ένα περιστατικό, αυτήν τη φορά αφορά τη στοχοποίηση ενός φοιτητής μίας ανεξάρτητης παράταξης στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Πιο συγκεκριμένα, αριστερές οργανώσεις ανήρτησαν αφίσα με μήνυμα κατά του φοιτητή, Βασίλη Αποστολόπουλου, ο οποίος θα συμμετάσχει φέτος για πρώτη φορά στις εκλογές με την παράταξή του.