Σήμερα στις 12:00 αναμένεται να βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας.
Θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για αν σκότωσε την 9χρονη με την ουσία της κεταμίνης ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως η 33χρονη θα αρνηθεί όλες το κατηγορητήριο και θα επιμείνει πως δεν ευθύνεται για τον θάνατο του παιδιού.

Εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογείται δεν αποκλείεται να γίνει η εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας, του πρωτότοκου παιδιού της οικογένειας από την Πάτρα που άφησε την τελευταία του πνοή τον Ιανουάριο του 2022 στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού και οι αρχές θεωρούν πως δολοφονήθηκε με κεταμίνη από την ίδια του τη μητέρα!

Η εκταφή της Τζωρτζίνας, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, δεν αποκλείεται να γίνει εντός της ημέρας και θα γίνει για να εξεταστεί τι υπάρχει στο tablet που είχε τοποθετήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου στο φέρετρό της. Εκτός από το tablet που θα εξεταστεί για τυχόν στοιχεία, από την εκταφή μπορεί οι αρχές να πάρουν τρίχες από τα μαλλιά του παιδιού για να γίνει ανάλυση και να προκύψουν νέα στοιχεία.