Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις και οι αποκαλύψεις γύρω από το θρίλερ της Πάτρας με τον θάνατο των τριών παιδιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ολοένα και πλησιάζει η εκταφή της μικρής Τζωρτζίνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν το 9χρονο παιδί δηλητηριαζόταν συστηματικά με κεταμίνη.

Υπό άκρα μυστικότητα

Η 18η ανακρίτρια έχει ζητήσει να γίνουν όλα υπό άκρα μυστικότητα ενώ αναζητά περαιτέρω στοιχεία για την κεταμίνη. Ταυτόχρονα θα διερευνηθεί αν ο θάνατος της Τζωρτζίνας επήλθε από ασφυξία.

Ξεκάθαρο το ιατροδικαστικό πόρισμα

Την ίδια στιγμή, το πόρισμα του ιατροδικαστή Σωτήρη Μπουζιάνη είναι ξεκάθαρο και ο ειδικός ζητάει την εκταφή προκειμένου να γίνει λήψη τριχών για τον περαιτέρω έλεγχο χορήγησης ουσιών σε προγενέστερο χρόνο.

Γιατρός «καίει» την Πισπιρίκου για τον θάνατο της Μαλένας

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, γιατρός του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» «καίει» τη Ρούλα Πισπιρίγκου με την κατάθεσή του αναφορικά με τον θάνατο της Μαλένας.

Ο συγκεκριμένος γιατρός έκανε ανάνηψη στη Μαλένα -που έφυγε από την ζωή τον Απρίλιο του 2019- και προσπάθησε αργότερα να επαναφέρει στη ζωή την Τζωρτζίνα τον Ιανουάριο του 2022.

Για τον θάνατο της Μαλένας, κατέθεσε πως όταν τον κάλεσαν να κατευθυνθεί από το «Αγλαΐα Κυριακού», όπου βρισκόταν, στο νοσοκομείο «Ελπίδα», για τη μικρή Μαλένα, χρειάστηκε να διανύσει το χρονικό διάστημα των 10 λεπτών για να φτάσει.

Όταν έφτασε, σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το παιδί ήταν ήδη νεκρό για 20 λεπτά. Αυτό που εκτιμά λοιπόν είναι πως η 33χρονη μητέρα καθυστέρησε να ενημερώσει τους γιατρούς για 10λεπτά. Το παιδάκι ήταν 10 λεπτά νεκρό δίπλα της και η ίδια δεν είχε ειδοποιήσει κανέναν.

Παράλληλα, ο γιατρός ανέφερε πως η Μαλένα παρουσίαζε πληγές στο σώμα της, τις λεγόμενες υποστάσεις, το οποίο –όπως αναφέρει– είναι δείγμα της μεγάλης καθυστέρησης από την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου να ειδοποιήσει τους γιατρούς.

Δείτε το σχετικό βίντεο