Απαντήσεις στην υπόθεση της ασέλγειας σε βάρος μίας 14χρονης από έναν 40χρονο Αλβανό σεσημασμένο αναμένεται να δώσει το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ οι Αρχές ερευνούν το ρόλο δύο ακόμη ατόμων.

Ο 40χρονος πιάστηκε επ’ αυτοφώρω σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Ομόνοια όπου είχε παρασύρει την ανήλικη μετά από καταγγελία της μητέρας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι φέρεται να είχε φύγει από το σπίτι της περίπου μία εβδομάδα και συχνά εξαφανιζόταν. Η μητέρα της είδε μία ανάρτηση της 14χρονης στο Instagram και κατάλαβε πού βρισκόταν.

«Κατάλαβα από story στο Instagram ότι η κόρη μου ήταν μαζί του σε αυτό το ξενοδοχείο και δεν μπορούσα να σκεφτώ τι της είχε κάνει. Αμέσως ξεκίνησα να πηγαίνω εκεί και κάλεσα και το 100 και όταν έφτασα στο ξενοδοχείο ήταν εκεί και οι αστυνομικοί. Όταν μας είδαν, ο 40χρονος προσπάθησε να φύγει», φέρεται να είπε η γυναίκα.

Μάλιστα η μητέρα της 14χρονης υποστήριξε στην κατάθεσή της ότι είχε δει άλλη μία φορά τον 40χρονο μαζί με την κόρη της.

«Τον ρώτησα τι κάνει με την κόρη μου και μου είπε ότι είχαν πάει να φάνε σουβλάκια και ότι την κόρη μου τη βλέπει σαν παιδί του και την προσέχει. Εγώ του είπα ότι η κόρη μου είναι μόλις 13 ετών και δεν έχει καμία δουλειά μαζί της και άρχισα να φωνάζω», υποστήριξε η γυναίκα.

Μετά τη σύλληψή του από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων ο 40χρονος οδηγήθηκε στον ανακριτή και κρίθηκε προφυλακιστέος με τις κατηγορίες της αρπαγής και της ασέλγειας.

Από την πλευρά του, ο 40χρονος ισχυρίστηκε στην κατάθεσή του ότι πήγε στο ξενοδοχείο με τη 14χρονη για να ζεσταθούν και μαζί τους ήταν ένα ζευγάρι φίλοι της ανήλικης. «Συναντηθήκαμε τυχαία στο Μοναστηράκι περίπου στις 00:15 και συζητούσαμε με άλλους φίλους και πέρασε η ώρα και είχαν κλείσει τα μέσα συγκοινωνίας. Δεν μπορούσα να γυρίσω στην Ελευσίνα και αποφάσισα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο επειδή έκανε πολύ κρύο έξω», φέρεται να είπε ο 40χρονος.

Και συνέχισε: «Η ανήλικη δεν ήθελε να πάει στο σπίτι της και πάνω στην κουβέντα μου είπε αν μπορούσε να έρθει μαζί μου. Μαζί μας στο ξενοδοχείο ήρθε μία φίλη της επίσης ανήλικη με το φίλο της. Εγώ αυτούς δεν τους ξέρω. Κρύωναν και αυτοί και έτσι πήγαμε στο δωμάτιο και είδαμε τηλεόραση».

Δημοσιεύτηκε στην ON TIME στις 31 Ιανουαρίου 2022