Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την αποπλάνηση της 14χρονης μαθήτριας από τον 40χρονο Αλβανό που την παρέσυρε σε ξενοδοχείο της Ομόνοιας.

Πρόκειται για μια ανατριχιαστική ιστορία που αποκαλύφθηκε από ένα φωτογραφικό καρέ που ανέβασε το κορίτσι στο Instagram, με αποτέλεσμα η μητέρα της να προσφύγει στην Αστυνομία και μετά από επιχείρηση του Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής να συλληφθεί ο σάτυρος.

Η μητέρα της μαθήτριας περιγράφει όλο το δραματικό χρονικό της αναζήτησης του παιδιού της από το βράδυ του Σαββάτου μέχρι τα ξημερώματα της Κυριακής, όπου κατάφερε τελικά μέσω του προφίλ της 14χρονης στο instagram να φθάσει στον 40χρονο που είχε ανεβάσει και εκείνος φωτογραφία από το ξενοδοχείο της Ομόνοιας αγκαλιά με το κοριτσάκι.

Η ρεσεψιονίστ αναφέρει ότι ο 40χρονος είχε νοικιάσει το δωμάτιο με άλλο όνομα, ενώ ο ίδιος ο δράστης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, αρνείται ότι είχε σεξουαλικές επαφές με τη μαθήτρια κάνοντας λόγο για ένα παιδί που βοηθούσε λόγω προβλημάτων που είχε σπίτι της και εκείνο το βράδυ την πήγε στο ξενοδοχείο για να κοιμηθούν, επειδή είχε περάσει η ώρα και δεν είχε μέσα μαζικής μεταφοράς.

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής περιμένουν τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ στην εξέταση του κινητού του 40χρονου σατυρού για να δουν αν εκτός από τη μικρή μαθήτρια έχουν πέσει και άλλα κορίτσια στα δίχτυα του.

Παράλληλα, μέσα από την εξέταση DNA στα κλινοσκεπασμάτα και τα ρούχα της μικρής αναζητούν στοιχεία που να πιστοποιούν και επιστημονικά τις αδιανόητες πράξεις του 40χρονου στο κοριτσάκι.

Σεσημασμένος ο 40χρονος

Όπως όλα δείχνουν, ο 40χρονος Αλβανός είναι παλιός γνώριμος των διωκτικών αρχών. Ειδικότερα, από το αρχειακό υλικό, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος είναι σεσημασμένος για αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας και του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών. Από τον κατηγορούμενο μετά από εισαγγελική παραγγελία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.


Σε ειδικό δωμάτιο του Ανηλίκων η κατάθεση της μαθήτριας

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, το παιδί κατέθεσε στο ειδικό δωμάτιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων παρουσία ειδικού ψυχολόγου Κατά την εξέταση της ανήλικης, διορίστηκε πραγματογνώμονας ψυχολόγος της υπηρεσίας και οι διαπιστώσεις του αναφορικά με την ψυχική κατάσταση της ανήλικης, διατυπώθηκαν στην γραπτή έκφραση ψυχολογικής πραγματογνωμοσύνης.


Τι είπε η μητέρα της 14χρονης

Στη 1:30 το μεσημέρι της 23 Ιανουαρίου η 49χρονη μητέρα της δεκατετράχρονης, κατέθεσε τα εξής, σύμφωνα με το protothema.gr: «Είμαι μητέρα της ανήλικης. Εγώ την κόρη μου την έχω μεγαλώσει μόνη μου, καθώς με τον πατέρα της χωρίσαμε πριν γεννηθεί. Δεν την έχει αναγνωρίσει ο πατέρας της.

Όπως σας είχα πει και την προηγούμενη φορά που ‘χα έρθει στην υπηρεσία σας, με την κόρη μου αντιμετωπίζω προβλήματα με τη συμπεριφορά της, καθώς συχνά φεύγει απ’ το σπίτι μας, δε γυρίζει ποτέ στην ώρα και λέει ψέματα για το που πάει και δεν μπορώ να τη βρω.

Δεν μου λέει ούτε που πηγαίνει, ούτε με ποιον και γενικά είναι πολύ αντιδραστική. Εδώ και κάποιο καιρό βέβαια είχε σταματήσει να βγαίνει, κάθε βράδυ αλλά τις τελευταίες δύο εβδομάδες ξανάρχισε πάλι τα ίδια. Από το σπίτι μας πάντα έφευγε με τις φίλες της και συνήθως με την φίλη της την…. που είναι συνομήλικη της και τα υπόλοιπα στοιχεία της δε γνωρίζω.

Μου έλεγαν ότι πηγαίνουν στο Σύνταγμα και στο Μοναστηράκι βόλτα έτσι γενικά. Εγώ είχα επικοινωνία μαζί τους μέσω τηλεφώνου της …..γιατί η κόρη μου δεν έχει τηλέφωνο. Της το χουν κλέψει. Χθες 22 Ιανουαρίου ήρθαν στο σπίτι μας μαζί με την κόρη μου και η φίλη της …. και θα έμεναν σε εμάς. Θα κοιμόταν σε εμάς και η φίλη της. Εγώ γύρισα στο σπίτι περίπου στις τέσσερις το απόγευμα και τις βρήκα στο σπίτι τις δυο τους. Χθες το βράδυ, εγώ κοιμήθηκα αρκετά νωρίς γιατί ήμουν πολύ κουρασμένη και τις άφησα να κάθονται οι δυο τους να χαζεύουμε τηλεόραση. Περίπου στις 12 τα μεσάνυχτα ξύπνησα και είδα τα κορίτσια έλειπαν από το σπίτι. Ανησύχησα και κάλεσα αμέσως το τηλέφωνο της φίλης της για να δω που μπορεί να έχουν πάει.

Συγκεκριμένα, κάλεσα στις 12:10 και το τηλέφωνο το σήκωσε η κόρη μου. Μου είπε ότι έχουν βγει λίγο έξω εκεί γύρω στο Περιστέρι για να πάρουν λίγο αέρα, γιατί είχαν βαρεθεί στο σπίτι. Κατά την συνομιλία μας δεν άκουγα τίποτα, ούτε φασαρία, ούτε κάτι από μέσα. Κατάλαβα δηλαδή ότι δεν ήταν σε εξωτερικό χώρο.

Εγώ της είπα να γυρίσουν αμέσως πίσω και αφού μου είπε ότι θα επιστρέψουν το κλείσαμε ξανά κοιμήθηκα. Μετά από τρεις περίπου ώρες, ξύπνησα και πάλι και είδα ότι ακόμα δεν είχανε γυρίσει και ξαναπήρα τηλέφωνο στη φίλη της για να δω τι έχει συμβεί και που είναι και δεν είχαν γυρίσει. Ξαναπήρα λοιπόν τηλέφωνο και δεν θυμάμαι τι μου απάντησε η κόρη μου και τελικά μου απάντησαν. Τώρα μέσα στον ύπνο μου και στην ταραχή μου καταλαβαίνετε δεν μπορώ να θυμηθώ καθαρά τι ακριβώς έγινε. Κατά τις τέσσερις το πρωί σήμερα, ξανακαλέσω στο τηλέφωνο της φίλης της αλλά δεν το σήκωσαν.

Μου έστειλαν ένα μήνυμα που έγραφε ότι κάτι έπαθε το κινητό της και γι’ αυτό δεν μπορούν να μιλήσουν. Μετά κατά τις πέντε η ώρα που προσπάθησα πάλι να της πάρω για να μιλήσουμε, πάλι δεν απάντησαν και μου έστειλαν ένα άλλο μήνυμα που έγραφε ότι είναι στο δρόμο της επιστροφής προς το σπίτι και συγκεκριμένα ότι είναι στο γυμναστήριο που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι μας και έρχονται».

Τι είπε ο 40χρονος Αλβανός

Όπως αναφέρεται στη δικογραφία, ο 40χρονος Αλβανός είπε ότι από το καλοκαίρι διατηρεί ερωτική σχέση με την ανήλικη αγνώστου πατρός γεννηθείσα 25 Ιανουαρίου 2008 στην Αθήνα, γνωρίζοντας την ηλικία της.

Περίπου την 1:00 της 23 Ιανουαρίου 2022 έως τις 10:45 ώρα της ίδιας βρισκόταν μαζί με την ανωτέρω ανήλικη σε δωμάτιο ξενοδοχείου με την επωνυμία Athens city plaza που βρίσκεται στην Αθήνα επί της οδού Βεραντζέρου 43, το οποίο είχε μίσθωσει ο ίδιος, υποστηρίζοντας με αυτόν τον τρόπο την άκουσια διαφυγή από την εξουσία της μητέρας της με σκοπό να μεταχειριστεί την ανήλικη σε ανήθικες ασχολίες.