Για τα μεγάλα προβλήματα που έφερε στην ηλεκτροδότηση η κακοκαιρία «Ελπίς» αλλά και για τις προσπάθειες που κάνουν τα συνεργεία, ώστε να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα που έχουν σημειωθεί μίλησε στα Παραπολιτικά 90,1 και στην εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή, ο πρόεδρος Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ , Κωστας Μανιάτης.

Αναφορικά με τις διακοπές ρεύματος, ο κ. Μανιάτης επισήμανε: «Έχουμε κάνει τα πάντα, δώσαμε όλη τη μέση τάση περίπου εκτός από 10-15% που λείπει ακόμα και είναι σημαντικό στις περιοχές Σπάτα–Μαραθώνα–Χαλάνδρι-Ψυχικό–Μελίσσια, πρόβλημα στη Νέα Σμύρνη, στον Άλιμο και στην Ηλιούπολη».

«Υπάρχουν συμπολίτες μας που είναι από τη Δευτέρα το μεσημέρι χωρίς ρεύμα, γίνεται μια προσπάθεια και μέχρι σήμερα το βράδυ θα έχουμε καλύψει περίπου τα πάντα. Θα δώσουμε σε όλους τους συμπολίτες», υπογράμμισε ο ίδιος.

«Ελπίζουμε ότι μέχρι το βράδυ θα έχουν αντιμετωπιστεί παντού, νομίζω ότι σήμερα θα μπορέσουμε να πάμε παντού είναι μια καλύτερη μέρα», εκτίμησε κλείνοντας ο πρόεδρος Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ.