Χαμός επικρατεί στη λεωφόρο Μαραθώνος στο ρεύμα προς Ραφήνα, λίγο μετά το Νέο Βουτζά, όπου δεκάδες οχήματα βρίσκονται ακινητοποιημένα λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης.

Πολλοί είναι οι οδηγοί που βρίσκονται «εγκλωβισμένοι», όπως φαίνεται σε φωτογραφία του iRafina.gr, μέσα στα οχήματά τους και ορισμένοι από αυτούς έχουν εγκαταλείψει τα οχήματά τους και προσπαθούν με ότο στοπ να επιστρέψουν στη Νέα Μάκρη.

Οι οδηγοί κάνουν έκκληση να σπεύσει Δήμος και Περιφέρεια στο σημείο να τους βοηθήσει.


Στην Περιφέρεια ρίχνει τις ευθύνες ο Δήμος Μαραθώνα - Ποια η απάντηση της Περιφέρειας

«Αρμοδιότητα της Περιφέρειας το άνοιγμα της Μαραθώνος, στο κομμάτι της Ραφήνας, εκεί που εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα», λέει εκπρόσωπος της Δημοτικής Αρχής Μαραθώνα.



«Στο κομμάτι προς Μαραθώνα εγκλωβίστηκαν κάποιοι και πήγαμε εμείς σαν περιφέρεια και απεγκλωβίσαμε κόσμο. Ήταν μέσα στα αμάξια τους και τους τραβήξαμε στην κεντρική οδό για να συνεχίσουν το δρόμο τους», λέει η Περιφέρεια.


Έκκληση εγκλωβισμένου οδηγού

«Κάνω μία έκκληση προς όλους τους φορείς να τεθούν οι δρόμοι ξανά σε λειτουργία. Έχουν ακινητοποιηθεί τα αυτοκίνητα εδώ και τουλάχιστον μία ώρα. Δυστυχώς δεν υπήρχε κανένα όχημα να ρίξει αλάτι σε όλη την διαδρομή και η κατάσταση επιδεινώνεται αυτή τη στιγμή», τονίζει ο εγκλωβισμένος οδηγός.

Απροσπέλαστη από τη χιονόπτωση είναι και η Λεωφόρος Διονύσου.