Με σειρά εκδηλώσεων στην Αθήνα γιορτάστηκε σήμερα ανήμερα των Εισοδίων της Υπεραγίας Θεοτόκου, ο επίσημος εορτασμός της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η αρχή έγινε με την τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου. Στην επίσημη Δοξολογία, όπως και στην κατάθεση στεφάνου από την κ.Πρόεδρο στο Μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου που ακολούθησε αμέσως μετά, παρέστησαν ο Πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Νικόλαος Παναγιωτόπουλος ως εκπρόσωπος της κυβερνήσεως και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Χαρδαλιάς, οι Αρχηγοί ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Μπλιούμης, ΓΕΣ Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Λαλούσης και ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ, ανώτατα και ανώτερα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, ο Περιφερειάρχης Αττικής, εκπρόσωποι του Δήμου Αθηναίων, πρώην Αρχηγοί και Υπαρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς και ακόλουθοι ξένων πρεσβειών.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι με πρωτοβουλία του ΓΕΕΘΑ, χθες και σήμερα από το τελευταίο φως (17:30) μέχρι τα μεσάνυχτα (24:00) με ειδικό «βίντεο γουόλ» προβάλλεται μία τεράστια Ελληνική Σημαία στην πρόσοψη του κεντρικού κτιρίου του Στρατοπέδου "ΠΑΠΑΓΟΥ" στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 21ης Νοεμβρίου, Ημέρα Εορτασμού των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου.