Σε μία σοκαριστική καταγγελία προχώρησε μία 27χρονη από το Κονγκό, η οποία αποκάλυψε ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 4 κουκουλοφόρους στη Λάρισα.

Η 27χρονη είναι υπήκοος της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και φιλοξενείται σε προσφυγική δομή στο Kουτσόχερο Λάρισας. Η νεαρή κατήγγειλε στους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελευθερία», ότι αργά το απόγευμα της περασμένης Τρίτης δέχθηκε επίθεση από 4 άνδρες. Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και μάσκες προκειμένου να μην αποκαλυφθούν τα χαρακτηριστικά τους και τη βίασαν διαδοχικά.

Μετά την επίθεση η κοπέλα έμεινε αναίσθητη με σκισμένο παντελόνι σε μικρή υπόγεια διάβαση πεζών στο δρόμο Τρικάλων – Λάρισας και στο ύψος της Δομής στο Κουτσόχερο. Μία ομοεθνής της, η οποία διαμένει μαζί της στην προσφυγική δομή, την αναζητούσε και τελικά την εντόπισε στη διάβαση. Αρχικά θεωρήθηκε ότι η κοπέλα έχασε τις αισθήσεις της εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας το οποίο αντιμετωπίζει. Έτσι κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, το οποίο εκείνη την ημέρα ήταν σε εφημερία.

Η 27χρονη κατάφερε να συνέλθει την Τετάρτη και στη συνέχεια κατήγγειλε στις Αρχές τον ομαδικό βιασμό της και περιέγραψε τις στιγμές της επίθεσης. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα onlarissa.gr, η νεαρή κοπέλα παραμένει στο νοσοκομείο για νοσηλεία.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει να ερευνήσουν οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας που έχουν ζητήσει τη διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης προκειμένου να βρεθούν στοιχεία για τους δράστες. Σε αυτήν τη φάση οι αστυνομικοί αναμένουν να βελτιωθεί η υγεία της 27χρονης για να επεκτείνουν τον κύκλο των ερευνών. Αρχικά αναμένεται να εξετάσουν περισσότερους μάρτυρες προκειμένου να συγκεντρώσουν περισσότερα στοιχεία και να οδηγηθούν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη των δραστών.

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΟΝ ΤΙΜΕ