Στον ανακριτή απολογείται αυτή την ώρα ο 35χρονος προπονητής του τένις που κατηγορείται ότι για διάστημα μεγαλύτερο των 5 ετών αποπλανούσε ανήλικα κορίτσια εκμεταλλευόμενος την ιδιότητά του.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο με τη μια απο τις δυο καταγγέλλουσες, που τώρα είναι 20 ετών, διατηρούσε μέχρι πρότινος σχέση, προτού η κοπέλα αποφασίσει να καταγγείλλει όσα συνέβαιναν στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ,  που ερευνούν την υπόθεση τους τελευταίους δυο μήνες, εντόπισαν και δεύτερο θύμα του καθηγητή τένις. Μάλιστα, στη δεύτερη περίπτωση το μικρό κορίτσι μίλησε στους γονείς του και πήγε στην Ασφάλεια συνοδευόμενο από τον πατέρα της προκειμένου να καταγγείλλει τον εφιάλτη που ζούσε.

Σοκ προκαλεί η ηλικία του κοριτσιού, μόλις δεκατρεισίμισι ετών, και για τον λόγο αυτό υπάρχουν υπόνοιες ότι τα θύματα του 35χρονου είναι περισσότερα.

Για τον λογο αυτό, εχουν κατασχέσει το tablet, τα κινητά του, τον υπολογιστή του και τα έχουν στείλει στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να διαπιστωθει αν έχουν πέσει και άλλα κοριτσάκια θύματα της διαστροφικής του δράσης.

Ο 35χρονος που φέρεται να είναι ιδιοκτήτης και προπονητής σε ακαδημία τένις στα βορειοδυτικά προάστια, συνελήφθη την Παρασκευη έπειτα από εφοδο στο σπίτι του.