Ενώπιον του ανακριτή αναμένεται να βρεθεί σήμερα ο 44χρονος προπονητής Τάε Κβον Ντο στην Ηλιούπολη, ο οποίος κατηγορείται για βιασμούς πέντε ανήλικων αθλητριών του κατά την περίοδο 2009-2020.

Μάλιστα, οι αρχές αναμένεται να επιτρέψουν τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του και συνεπώς να κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες του στα μέσα ενημέρωσης. Την ίδια ώρα, θεωρείται σχεδόν βέβαιη η ύπαρξη περισσότερων θυμάτων ανάμεσα στα παιδιά της σχολής του 44χρονου.

Σοκαριστικές αποκαλύψεις

Στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκεται η δράση του κατηγορούμενου προπονητή καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι μέχρι και πριν τη σύλληψή του κακοποιούσε σεξουαλικά 15χρονη αθλήτριά του.

Έρευνα σε κινητά και υπολογιστές

Τα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια στα κινητά, τα tablets και τα laptops που βρέθηκαν στην κατοχή του προπονητή Τάε Κβον Ντο θα δώσουν «απαντήσεις» στην υπόθεση.

Βαρύ το κατηγορητήριο

Σε βάρος του ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή, της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια, της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και της προμήθειας και κατοχής ναρκωτικών.

Σύμφωνα με καταγγελίες των θυμάτων του, ο συλληφθείς φέρεται να προσέγγιζε ανήλικες μαθήτριες, ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών, και να κέρδιζε την εμπιστοσύνη τους, ασκώντας τους μέχρι και απειλές.