Όσοι ονειρεύονται μία καριέρα στη… χειρομαντεία μπορούν να βρουν πλήρη απασχόληση στο «Μαντείο της Δανάης», το οποίο δημοσίευσε μία αγγελία πρόσληψης για μέντιουμ. Στο διαδίκτυο αναρτήθηκε αγγελία για εργασία χαρτομάντη στο «Μαντείο της Δανάης» και έγινε πρώτο θέμα συζήτησης ανάμεσα στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Το «Μαντείο της Δανάης» πλέον επεκτείνεται στην περιφέρεια

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα TheNewspaper.gr, το μαντείο φαίνεται να έχει έδρα την Αθήνα αλλά πιθανότατα ανοίγει παράρτημα και στην ελληνική επαρχία. Οι απαιτήσεις για να προσληφθεί κάποιος ως χειρομάντης είναι αρκετές. Ο κατάλληλος υποψήφιος θα πρέπει να ξέρει να διαβάζει την τράπουλα Ντέστε ή να μπορεί να κάνει πρόβλεψη με μία, δύο ή τρεις τράπουλες ταυτόχρονα. Επίσης θεωρείται προσόν εάν γνωρίζει να βλέπει την κρυστάλλινη σφαίρα ή να ερμηνεύει το εκκρεμές. Σε περίπτωση που ο υποψήφιος είναι κάτοικος Βόλου τότε έχει πολλές πιθανότητες να προσληφθεί.

Το μαντείο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, αναφέρει ότι μπορεί να προσφέρει στους πελάτες του υπηρεσίες, όπως πανίσχυρη επαναφορά προσώπου, δέσιμο ζευγαριού, δέσιμο γάμου, σεξουαλικό δέσιμο και άνοιγμα τύχης (ερωτικά, οικονομικά, επαγγελματικά). Επίσης το μαντείο ειδικεύεται στον καθαρισμό αρνητικής ενέργειας προσώπου και χώρου, λύσιμο μαγείας, απομάκρυνση πνευμάτων-δαιμόνων, κατάργηση εχθρών/αντίζηλων, κατάργηση εμποδίων και δέσιμο γλώσσας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν είναι λίγοι όσοι αποφάσισαν να στείλουν το βιογραφικό τους, αλλά τα προσόντα που ζητούν οι υπεύθυνοι είναι αρκετά.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time