Τις δύσκολες ώρες που έζησε κοντά στον κακοποιητικό πατέρα του περιέγραψε ο 19χρονος με νοητική υστέρηση από τα Χανιά, ο οποίος κατήγγειλε ότι έχει πέσει θύμα βιασμού κατ’ επανάληψη.

Η ιστορία του 19χρονου έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Κρήτης, καθώς ο νεαρός αποκάλυψε ότι συχνά κοιμόταν σε ένα παρατημένο αυτοκίνητο, χωράφια και αυλές σπιτιών προκειμένου να ξεφύγει από τα χτυπήματα του πατέρα του αλλά και από τον 67χρονο που τον βίαζε. Για το βιασμό του νεαρού με νοητική υστέρηση κατηγορούνται και άλλα τρία άτομα από τα οποία οι δύο είναι ιερείς. Ο 19χρονος παραδέχθηκε στο Mega ότι είναι πάρα πολλοί αυτοί που τον έχουν πειράξει από πάρα πολύ μικρή ηλικία.

Δημοσιογράφος: Και ποιοι άλλοι σε έχουνε πειράξει;

19χρονος: Πάρα πολλοί, πολλοί από τον… Είναι μπόλικοι.

Δημοσιογράφος: Από τι ηλικία ξεκίνησε όλο αυτό το δράμα;

19χρονος: Πάρα πολύ μικρός, έχει ξεκινήσει αυτό…

Δημοσιογράφος: Δηλαδή η μαμά σου τόσες μέρες δεν σε έχει πάρει τηλέφωνο να ακούσει, να δει κάτι, να… να…

19χρονος: Όχι. Έχουμε χαθεί με τη μάνα μου.

Δημοσιογράφος: Ο μπαμπάς σου σε πήγαινε σ’ αυτά τα μέρη; Πώς πήγαινες;

19χρονος: Μόνος μου.

Δημοσιογράφος: Σε πήγαιναν;

19χρονος: Ναι.

Δημοσιογράφος: Και πού σε έβρισκαν;

19χρονος: Στους δρόμους. Αφού ήμουν συνέχεια στους δρόμους…

Μάλιστα, ο 19χρονος μίλησε και για το βιασμό του από τον 67χρονο, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για την υπόθεση.

Δημοσιογράφος: Εσύ μια βδομάδα πριν τους συλλάβουν, ποιος σε είχε βιάσει;

19χρονος: Ο…

Δημοσιογράφος: Στο σπίτι που έχει τη σκάλα πίσω από το σπίτι του…

19χρονος: Στο υπόγειο.

Δημοσιογράφος: Στο υπόγειο. Σε πήγαινε από εκείνη τη σκάλα;

19χρονος: Ναι, εκεί μου το ‘κανε.

Δημοσιογράφος: Από την πίσω πλευρά που είναι στοά και δεν βλέπει κανένας…

19χρονος: Ναι, εκεί. Εκεί μου το ‘κανε.

Ένας κάτοικος της περιοχής που προσπάθησε να βοηθήσει το νεαρό εξήγησε ότι ο 19χρονος δεχόταν απειλές να μην αποκαλύψει τα περιστατικά κακοποίησής του. «Το έδερνε κάθε μέρα και το παιδί γύρναγε να δει πού θα πάει να κοιμηθεί τα βράδια για να μην τον βρει και ο βιαστής. Πήγαινε στα χωράφια και κοιμόταν, έβγαινε πάνω στις ελιές το καημένο και κοιμόταν. “Θα με σκοτώσει, σας παρακαλώ μην τα πείτε και τα μάθει ο πατέρας μου. Ήθελε να τα πει, αλλά ήταν με το φόβο να μην τα μάθει ο πατέρας του. Όλοι τον τρομοκρατούσαν. Του λέγανε: “Θα σε κάψουμε σαν τον Ιούδα αν τα πεις”», ανέφερε ο κάτοικος.

Μόλις άρχισαν να αυξάνονται οι καταγγελίες σε βάρος του πατέρα του 19χρονου, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του και βρήκαν το νεαρό χτυπημένο. «Κάποια στιγμή που τον έδειρε ο πατέρας ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Πήγε, το βρήκε δαρμένο το παιδί, πήραν τον πατέρα και τον έβαλαν μέσα. Το παιδί το πήραν μαζί τους. Αφού είδε τον πατέρα μέσα, ξεφοβήθηκε και άρχισε και μίλαγε. Και δίνει και το βιαστή. Παρασκευή νομίζω συνέλαβαν τον πατέρα. Δευτέρα συνέλαβαν το βιαστή», σημείωσε ο κάτοικος.