Μία σκληρή και αποκρουστική υπόθεση ενδοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή έναν 57χρονο, ο οποίος κατηγορείται ότι χτυπούσε την πρώην σύζυγό του και προσπαθούσε να την αναγκάσει σε σεξουαλική επαφή με το σκύλο του, θα βρεθεί στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Ρόδου.

Ο 57χρονος, ο οποίος βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους, θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορούμενου στις 11 Οκτωβρίου. Σύμφωνα με τη δικογραφία, η πρώην σύζυγός του τον γνώρισε το 2001, παντρεύτηκαν το 2014 και απέκτησαν δύο παιδιά. Από το 2009 και μετά ο κατηγορούμενος κατηγορείται ότι χτυπούσε τη γυναίκα με γροθιές στο κεφάλι, την απειλούσε λεκτικά και την κλείδωνε μέσα στο σπίτι τους. Ο 57χρονος διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις και η πρώην σύζυγός του υποστηρίζει ότι αισθάνθηκε μόνη και γι’ αυτό οδηγήθηκε να κάνει μία σύντομη ερωτική σχέση με νεαρό. Ωστόσο, η γυναίκα αισθάνθηκε τύψεις για την απιστία και την εκμυστηρεύθηκε στον πρώην σύζυγό της, ο οποίος για να την τιμωρήσει προσπάθησε να την αναγκάσει σε σεξουαλικές πράξεις με το σκύλο του, ράτσας ροτβάιλερ. Η γυναίκα προέβαλε σθεναρή αντίσταση και τότε ο 57χρονος άρχισε να τη χτυπάει και να της φωνάζει: «Με τον άλλον τα έκανες, τώρα δεν σου αρέσει», «ο σκύλος είναι καλύτερος από το νεαρό με τον οποίο είχες έρθει σε ερωτική επαφή».

Σε άλλο καβγά του ζευγαριού, ο οποίος φέρεται να ξεκίνησε επειδή η γυναίκα αθέτησε την υπόσχεσή της ότι θα κόψει το τσιγάρο, χρειάστηκε να παρέμβει ο αδελφός του 57χρονου και να συγκρατήσει το βίαιο ξέσπασμά του. Στη συνέχεια, ο κατηγορούμενος έδιωξε τον αδελφό του από το ισόγειο του σπιτιού του, όπου διέμενε. Μάλιστα, φέρεται να απειλούσε τη σύζυγό του με ξυλοδαρμό ότι θα τη σκοτώσει τώρα που έφυγε ο «προστάτης» της. Μέχρι που το 2017 η γυναίκα πήρε τα ανήλικα παιδιά της και έφυγε από το σπίτι του ζευγαριού.

Από την πλευρά του, ο 57χρονος έχει αρνηθεί κατηγορηματικά ότι κακοποιούσε την πρώην σύζυγό του ή ότι την απειλούσε. Παραδέχθηκε, όμως, στον ανακριτή ότι τη χαστούκισε όταν έμαθε για την εξωσυζυγική σχέση της.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time