Μεγάλη μέρα η χθεσινή Τετάρτη, αφού σύμφωνα με ένα αυτοαποκαλούμενο «ταξιδιώτη του χρόνου» που έρχεται από το μακρινό 2714 και χρήστη του ΤικΤοκ, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για έναν πόλεμο με εξωγήινους, οι οποίοι ξεκίνησαν την απόβασή τους στη Γη με την έναρξη της «βροχής» των Περσείδων!

Η εν λόγω «βροχή» αστεριών που κάνει τον ουρανό συναρπαστικό και δίνει ευκαιρίες για ευχές στις απανταχού ρομαντικές ψυχές θα διαρκέσει δύο εβδομάδες. Σε αυτές τις δύο εβδομάδες, όπως αποκαλύπτει ο χρήστης του TikTok, γνωστός ως aesthetictimewarper, που δεν αποκαλύπτει την πραγματική του ταυτότητα, αλλά ισχυρίζεται ότι έρχεται από το έτος 2714, μικρά πράσινα ανθρωπάκια από το Διάστημα θα προσγειωθούν στη Γη.

Τα μηνύματα στο TikTok

Σε μια αλληλουχία μηνυμάτων στο TikTok γράφει: «Ναι, είμαι ταξιδιώτης του πραγματικού χρόνου από το έτος 2714. Κάτι εκπληκτικό συμβαίνει στις 11 Αυγούστου 2021. Θα υπάρξει μια πολύ μεγάλη “βροχή” μετεωριτών που θα διαρκέσει δύο εβδομάδες, θα φανεί στο βόρειο ημισφαίριο και περιέχει το Μήνυμα Νόζιτς. Ένας από τους μετεωρίτες θα είναι διαφορετικός από άλλους, επειδή είναι ένα πλοίο που προσγειώνεται στη Γη, ξεκινώντας τις προετοιμασίες για τον πρώτο πόλεμο των Νόζιτς που θα ξεσπάσει το 2025».

Ο TikToker έχει κάνει άλλες… άγριες προβλέψεις σε προηγούμενες αναρτήσεις του, όπως ότι η χαμένη Ατλαντίδα θα βρεθεί το 2022, οι εξωγήινοι θα διεισδύσουν στις κυβερνήσεις του κόσμου το 2023 και ο αποικισμός του Άρη θα ξεκινήσει το 2028, εγείροντας ερωτήματα και έντονη δυσπιστία μεταξύ των χρηστών του μέσου. Οι περισσότεροι διερωτώνται με έντονο σκεπτικισμό γιατί ο χρήστης δεν αναφέρεται με το όνομά του και χρησιμοποιεί τη βροχή των Περσείδων, ένα φαινόμενο ορατό στον ουρανό κάθε χρόνο, που είναι, σύμφωνα με τη NASA, η «καλύτερη βροχή μετεωριτών της χρονιάς», για να πει τους ισχυρισμούς του.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time