Αδυνατεί να πιστέψει το τραγικό συμβάν που συνέβη στην Άνω Καμήλα η τοπική κοινωνία των Σερρών. Το άγριο έγκλημα, με θύμα έναν 20χρονο και δράστη έναν 21χρονο, έχει σοκάρει τους ανθρώπους της περιοχής.

Το κακό συνέβη όταν το θύμα με δύο φίλους του βρίσκονταν σε πάρκο του χωριού. Εκεί βρέθηκε και ο δράστης, ο οποίος κατοικεί στο διπλανό Λιβαδοχώρι, αλλά επισκεπτόταν συχνά την Άνω Καμήλα, αφού εκεί ζει ο παππούς του.

Η πρώην σύντροφος

Αρχικά ο 20χρονος και ο 21χρονος διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια ο δράστης μαχαίρωσε στην καρδιά τον άτυχο νεαρό, ο οποίος έπεσε νεκρός στο έδαφος.

Ο λόγος πίσω από το φρικτό έγκλημα φαίνεται ότι ήταν η ερωτική αντιζηλία, καθώς ο 20χρονος είχε συνάψει δεσμό με πρώην σύντροφο του δολοφόνου.

Η γιαγιά του δράστη είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 ότι ο εγγονός της ήταν οξύθυμος και δεν δεχόταν κουβέντα, αλλά υποστήριξε ότι «δεν είχε κάνει ποτέ ξανά τέτοια επίθεση».

Φρικιαστικές αναρτήσεις

Ο 21χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από κινητοποίηση της αστυνομίας και «ανθρωποκυνηγητό». Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε κρυμμένος σε παλιό σπίτι στο χωριό του.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, μετά το έγκλημα ο δράστης ανέβασε στα social media φωτογραφίες, αλλά και βίντεο για το έγκλημα.

Έγραψε μάλιστα κάτω από μία φωτογραφία: «Κάθε φορά που σφάζω κάποιον, το ανεβάζω στόρι». Σε ανατριχιαστικό βίντεο που ανήρτησε κουνά ένα ματωμένο μαχαίρι. Πάντως, η οικογένεια του θύματος ενημερώθηκε για τις συγκεκριμένες αναρτήσεις και ζήτησε να σταματήσει η διακίνησή τους.