Με το lockdown να έχει αρθεί σε πολλές χώρες, έχουν ήδη αρχίσει τα ταξίδια. Η Ελλάδα έχει καταστεί προορισμός διακοπών για πολλούς Ευρωπαίους και όχι μόνο, ανάμεσα στους οποίους και νεαρές των κοσμικών κύκλων της Βρετανίας, όπως η εγγονή του Σον Κόνερι.

Η Σάσκια και ο αρραβωνιαστικός της, Φίλιπ Μουρ, μοιράζονται στιγμιότυπα από φωτογραφίες σε ειδυλλιακές παραδεισένιες παραλίες, καθώς περνούν χαλαρές στιγμές στην Ελλάδα. Μάλιστα, η Σάσκια συνοδεύει τις φωτογραφίες της με διάσημες ατάκες από την ταινία «Γάμος αλά ελληνικά».





Η 25χρονη σχεδιάστρια μόδας -της οποίας ο πατέρας είναι ο θετός γιος του Σον, ο Στέφαν- αρραβωνιάστηκε με τον Αυστριακό κληρονόμο τραπεζών, Φίλιπ Τόμας Μουρ, 31 ετών, τον Απρίλιο. «Είμαστε τόσο χαρούμενοι που βρήκαμε ο ένας τον άλλον και δεν μπορούμε να περιμένουμε να περάσουμε το υπόλοιπο της ζωής μας μαζί», δήλωσε η Σάσκια στην «Daily Mail», αφού δέχτηκε την πρόταση γάμου του Φίλιπ με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι στο Lyford Cay στις Μπαχάμες. Ο Φίλιπ είναι κληρονόμος μιας από τις πιο πλούσιες οικογένειες Αμερικανοαυστριακών τραπεζιτών, που έχει επίσης στην ιδιοκτησία της μία από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις εμφιαλωμένου νερού στην Ευρώπη.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα On Time