Μάγεψε το κοινό, την Αθήνα και προσδιόρισε εκ νέου την παγκόσμια μόδα. Μια μαγική βραδιά με μηνύματα, που ξεπέρασαν το φάσμα της μόδας και της τέχνης, από τον οίκο Dior που έστειλε το στίγμα της παράδοσης, της ιστορίας και της ελληνικής κουλτούρας σε παγκόσμια κλίμακα.

Τα φλας των φωτογράφων δεν σταμάτησαν να απαθανατίζουν τις εικόνες, τα χρώματα, το στυλ, την μαγεία της βραδιάς.

Οι κυρίες που παραβρέθηκαν έκλεψαν δικαίως τις εντυπώσεις με το στυλ τους και τις επιλογές τους για την ξεχωριστή βραδιά.

Η παρουσίαση του ντεφιλέ του γαλλικού οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο ξεκίνησε με το άναμμα πυρσών, όπου παρουσιάστηκε η νέα συλλογή του οίκου υπό τον τίτλο «Cruise 2022». Μία ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό, στα σχέδια της οποίας επικρατούν το λευκό και το μπλε.

 Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, η οποία  επέλεξε ένα φόρεμα σχεδιασμένο από τον διάσημο Έλληνα, Χρήστο Κωσταρέλλο.

 Η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου

  
Μαζί της, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

  

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, η σύζυγος του πρωθυπουργού έδωσε το παρών, με μια άκρως αριστοκρατική, κομψή και εντυπωσιακή εμφάνιση. Επέλεξε να φορέσει ένα maxi φόρεμα με floral pattern, το οποίο συνδύασε φλατ πέδιλα και χρυσά σκουλαρίκια.

 

 

Στην εκδήλωση, επίσης, βρέθηκαν οι Ευγενία Νιάρχου, Bianca Brandolini, Άννα Βίσση, Αγγελική Κανελλοπούλου, Μαρία Σάκκαρη, Suki Waterhouse, Anya Taylor Joy, Catherine Deneuve, Μίνως Μάτσας, Όλγα Κεφαλογιάννη, Βίκυ Καγιά, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Βάνα Μπάρμπα, Ορσαλία Παρθένη, Άντζελα Γκερέκου και η Γιάννα Αγγελοπούλου

Οι εκλεκτοί καλεσμένοι της μοναδικού fashion show έφτασαν, φορώντας υπέροχες δημιουργίες του γαλλικού οίκου.

 Ανάμεσα στους καλεσμένους του Dior Show και η πρόεδρος της ΕΛΠΙΔΑΣ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

  

Η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη  «έκλεψε» τις εντυπώσεις και τράβηξε επάνω της τα φωτογραφικά φλας, επιλέγοντας top και μάξι φούστα του οίκου Dior.

  

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη με τη σπουδαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη στα δεξιά - Μαζί τους η Mathilde Favier

  

Mathilde Favier, Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, Heloise Agostinelli, Μαριέττα Γουλανδρή, Αλεξία Αντσακλή-Βαρδινογιάννη

  

Η Γιάννα Αγγελοπούλου - Δασκαλάκη καταφθάνει στο Καλλιμάρμαρο για να παρακολουθήσει το λαμπερό σόου