Μπρα ντε φερ
Μπρα ντε φερ Δημήτρης Τάκης Χριστίνα Κοραή
kallimarmaro
Ελλάδα

Dior: Αντίστροφη μέτρηση για το ντεφιλέ της Αθήνας - Υπερθέαμα απόψε στο Καλλιμάρμαρο (Βίντεο)

Εικόνες από σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου

Ελάχιστες ώρες έχουν απομείνει για το υπερθέαμα του οίκου Dior στο Καλλιμάρμαρο , που θα μεταδοθεί ζωντανά σε όλο τον πλανήτη.

Μέσω του live streaming, που θα διατίθεται σε όλα τα social media του Dior, εκατομμύρια τηλεθεατές και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούν να παρακολουθήσουν από το Καλλιμάρμαρο το πολύπλευρο υπερθέαμα «Dior celebrates Greece», με το οποίο ο γαλλικός Οίκος θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής Επανάστασης και τον ρόλο της Ελλάδας στη διαμόρφωση του ευρωπαϊκού πολιτισμού.

Όλα τα φώτα της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας είναι, λοιπόν, στραμμένα στην Αθήνα, ενώ οι εικόνες από σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας κάνουν ήδη τον γύρο του κόσμου, καθώς, εκτός από το ότι εδώ θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση της κολεξιόν «Cruise 2022», ολόκληρη η νέα συλλογή του κορυφαίου γαλλικού οίκου είναι εμπνευσμένη από την ελληνική ιστορία, μυθολογία και παράδοση.


Ήδη στα social media του Dior έχει αναρτηθεί η προαναγγελία της ζωντανής μετάδοσης της παρουσίασης της συλλογής η οποία θα ξεκινήσει στις 9:30 το βράδυ.

Συνοδεύεται μάλιστα από μια εικόνα – γραφικό, στα χρώματα της γαλανόλευκης ελληνικής σημαίας στο οποίο πρωταγωνιστούν σκίτσα του Παρθενώνα, των Καρυάτιδων, της Αρχαίας Αγοράς, του Μουσείου Μπενάκη και φυσικά του Καλλιμάρμαρου.

dior3
Οι ελληνικές εικόνες όμως πρωταγωνιστούν και στις βιντεοσκοπημένες επισκέψεις που πραγματοποίησε η καλλιτεχνική διευθύντρια του Dior, Maria Grazia Chiuri σε εμβληματικούς αρχαιολογικούς τόπους και μνημεία της Ελλάδας μεταξύ των οποίων και η Κνωσός.